News

Andreea Marin a plecat în vacanţă în Bali alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi împreună

Andreea Marin a plecat în vacanţă în Bali alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi împreună camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Marin, după un an încărcat şi solicitant, a plecat într-o vacanţă de vis în Bali alături de iubitul său. Acolo se relaxează cei doi la începutul lui 2020. 

A avut multe proiecte, multe evenimente pe care le-a prezentat, multe apariţii televizate, iar acum îşi ia revanşa. La începutul lui 2020, Andreea Marin a plecat la mii de kilometri depărtare de România. Se află în Bali, acolo unde se relaxează, se deconectează de la viaţa agitată din Bucureşti. Vedeta a dat start noului an alături de iubitul său, de Adrian Brâncoveanu. 

În vacanţă, cei doi fac sesiuni intense de yoga, chiar în mijlocul naturii, alături de un antrenor. Poziţii complexe, sesiuni intense, aşa îşi începe Andreea Marin dimineţile. Nici iubitul nu s-a lăsat mai prejos, amândoi se antrenează, se relaxează. Chiar ea a postat imagini cu ei. A şi dezvăluit cum decurge vacanţa lor, chiar pe Facebook. 

"O experienţă extraordinară trăită azi, în Bali, şi ştiţi că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din răi, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înţelepciunea, frumuseţea naturală şi căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 şi 6 dimineaţa, odată cu gâzele, cu cocoşii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce şi-au făcut cuib chiar lângă terasă noastră, cu freamătul pădurii uriaşe şi susurul râului ce-i răcoreşte rădăcinile.

La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. În scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trăit în această dimineaţă vor putea fi văzute pe Story. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup şi suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajută sănătatea, sufletul, spiritul. Am văzut un documentar de curând relevant ("Forks over Knives" pe Netflix, e istoria doctorului care stă la baza cărţii "Studiul China", există în librării în română şi v-o recomand cu căldură).

Filmul mi-a aprofundat cunoştinţe temeinice şi m-a determinat să îmi schimb obiceiurile alimentare greşite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradiţională, mai ales de sărbători. Eram obosită după un an în care am muncit mult şi mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricţii, ştiind însă diferenţa dintre "excepţie" şi "exces". Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanţa corectă a sănătăţii noastre. Dietă naturală de aici m-a ajutat mult: am renunţat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidraţii şi dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la... mine însămi!"

 

Modifică Setările