News

Andreea Marin a recunoscut că iubeşte un diplomat: "Sunt liniştită şi fericită" VIDEO

Andreea Marin a recunoscut că iubeşte un diplomat: "Sunt liniştită şi fericită" VIDEO

După ce a fost surprinsă de paparazzi alături de un bărbat, a confirmat faptul că are o nouă relaţie, dar a explicat totodată de ce a preferat să nu-şi expună viaţa privată.

Invitată în emisiunea lui Cristian Brancu, Andreea Marin

"Nu cred că e ceva la care să nu am dreptul. Aceasta este decizia mea după o experienţă nefastă trăită, ştiţi bine, de curând. Am fost poate prea deschisă, poate prea normală, să zic aşa, şi am învăţat ceva dintr-o experienţă anterioară", a spus Andreea Marin aseară, în emisiunea "Agenţia VIP".

"În cazul de faţă, însă, există un argument în plus: sunt alături de un om care are o meserie specială. Este diplomat, şi nu oriunde, într-un colţ de lume unde lucrurile nu stau tocmai bine. Este un colţ fierbinte al lumii. Meseria lui cere discreţie şi siguranţa oamenilor care lucrează în astfel de poziţii în zone fierbinţi ale lumii cere, din nou discreţie. Că dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile, eşti cam uşor de detectat. Nu e atât de greu de înţeles, până la urmă", a explicat vedeta de televiziune în platoul Antena Stars.

"Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut şansa a câteva luni de linişte. Şi aceste luni de linişte te ajută să creşti frumos într-o relaţie, fără imixtiuni nedorite. (...) Noi am mai ieşit împreună şi înainte, numai că în ziua respectivă domnii nu erau la serviciu în acelaşi mall. (...) Nu e nimic neasumat. Da, sunt liniştită şi fericită, e adevărat, dar nu vreau să fac confesiuni despre asta."

"Nu sunt un om care îşi permită să greşească încă o dată, şi încă o dată, şi încă o dată... Până la urmă, în orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel nu dai o şansă relaţiei. Pot să spun doar că sunt bine. (...) Bineînţeles că mi s-a dat OK-ul de acasă, ea (Violeta, n.r.) îşi doreşte să mă vadă fericită."

Andreea Marin confirmă, astfel, că are o relaţie cu Ionuţ Brâncoveanu, consul al României din Libia, detaşat temporar în Tunisia, din cauza conflictelor apărute în Libia. "E un om asumat şi un om cald, cu un suflet mare şi cu visuri mari ca şi mine".

Modifică Setările