Fashion

Andreea Marin sau Audrey Tautou? Cine-o poartă mai bine?

Andreea Marin sau Audrey Tautou? Cine-o poartă mai bine?

Sătulă probabil să tot fie criticată pentru alegerile sale vestimentare banale, Andreea Marin a încercat în ediţia din 15 decembrie a emisiunii „Preţuieşte viaţa" o ţinută specială şi foarte în vogă în colecţiile marilor designeri.

Aşadar, duminica trecută, vedeta TVR a combinat o fustă cu imprimeu baroc cu o bluză din dantelă neagră, marca Dolce& Gabbana. Ţinuta extreme de chic a fost completată de o pereche de botine din dantelă neagră şi cercei cu dantelă, perle şi flori.

Se vede că fosta soţie a lui Ştefan Bănică Junior este într-o formă mai bună ca niciodată (asta şi de dragul iubitului ei mai tânăr, medicului turc Tuncay Ozturk), însă această combinaţie de piese cool, dacă sunt luate separat, parcă n-a fost cea mai inspirată.

Se pare că Andreea Marin nu este singura vedetă care a ales aceste două piese Dolce& Gabbana pentru apariţiile ei publice, franţuzoaica Audrey Tautou purtând aceeaşi fustă la premiera filmului L'Ecume Des Jours, în Paris, pe 19 aprilie 2013. Mai jos aveţi aceeaşi ţinută, aşa cum a fost purtată pe podium, la prezentarea colecţiei de primăvară 2013 D&G.

Voi ce părere aveţi, cui i-a stat mai bine?

Modifică Setările