News

Andreea Marin, conectată 24 de ore la un aparat care-i măsoară ritmul inimii. Ce se întâmplă cu vedeta TV?

Andreea Marin, conectată 24 de ore la un aparat care-i măsoară ritmul inimii. Ce se întâmplă cu vedeta TV?

Îndrăgita vedetă a creat o reacţie imediată din partea fanilor ei, care au răspuns cu zecile de mii la postarea ei din această seară, când fosta moderatoare TV a anunţat că-şi face nişte analize destul de serioase. Întâmpină Andreea probleme de sănătate?

Peste 40.000 de persoane au citit postarea vedetei pe Facebook, în numai două ore, şi câteva sute bune au ţinut să-şi dea cu părerea cu privire la subiectul îngrijorător despre care a scris Andreea în această seară. Unii laudă efortul divei de a promova prevenţia, alţii sunt deja convinşi că Marin are probleme şi că sănătatea ei trebuie să fie destul de precară de a ajuns să publice o imagine cu ea pe patul de spital.

Ce-i drept, îndrăgita vedetă a mai întâmpinat probleme medicale în trecut, iar faptul că, la finele anului, împlineşte 45 de ani e un motiv destul de întemeiat pentru a verifica sau remedia tot ceea ce trebuie verificat sau remediat, nu?   

  

Iată ce a scris Andreea Marin pe contul ei de social media:

“Am învăţat să am grijă de mine şi de cei dragi, să iau în seamă orice semn pe care corpul mi-l dă şi să-l verific, prevenţia e cea mai bună cale de a nu ajunge în situaţii complicate legate de sănătate. Am regăsit echipa medicală de la @Spitalul Monza aşa cum o ştiam: oameni calzi, atenţi la detalii, răspunzând cu răbdare la întrebări, chiar dacă eu nu am puţine niciodată. Mi-am verificat inima azi, ştiu că e energică şi trăieşte din plin, dar cum sunt atât de mulţi oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului şi a ritmului de viaţă alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată până mâine seară, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigaţii mi-au arătat că pot sta liniştită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos şi fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine! 😊”

foto - Facebook Andreea Marin

Modifică Setările