News

Andreea Marin, despre vara ei africană FOTO

Andreea Marin, despre vara ei africană FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Vedeta de televiziune tocmai s-a reîntors din vacanţa petrecută pe continentul negru, pentru care a făcut o reală pasiune.

Zâmbitoare, cu un tonus de invidiat şi cu o siluetă aşijderea şi îmbrăcată în cel mai frumos outfit african, cu turban şi rochie în culori tari.  Aşa se prezintă Andreea Marin, după a mai multa călătorie în Africa pe anul acesta. De data aceasta, a fost însoţită şi de fiica sa, Violeta, alături de care s-a bucurat de frumuseţile de neegalat ale acestui continent aparte.

Despre experienţa ei africană, Andreea Marin a fost invitată să vorbească în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Vorbeşte lumea".

"Dacă odinioară urcam pe acoperişul Africii, cum se numeşte cel mai înalt vârf de acolo, acum am stat cuminte, cu picioare în apă, la mare. Şi, fiind şi însoţită de fetiţa mea, a fost o plăcere să vizităm diverse locuri, să descoperim alte culori decât cele ale continentului nostru, pentru că Africa e un continent al culorilor, al contrastelor", a povestit Andreea Marin la Pro TV.

Fiica sa, Violeta, a fost absolut încântată de această vacanţă inedită, în care îşi dorea de mult să meargă. "Pentru ea e un vis, mă tot bate la cap de multă vreme, şi-a dorit lucrul acesta. N-am ajuns în savană pentru că, sincer, m-am gândit că poate e prea mică pentru această experienţă şi am deschis doar apetitul acum. Ea citeşte foarte mult şi citise destul de mult despre Africa, de aceea îşi şi dorea să ajungă acolo. Următorul pas e să mergem şi acolo unde să se simtă lângă animale - iubeşte foarte mult animalele, de aceea şi avem atâtea acasă", a mai dezvăluit vedeta la "Vorbeşte lumea".

"E un fotograf bun fetiţa mea, ea e fotograful în cele mai multe dintre imagini sunt surprinsă de ea", a explicat Andreea în timp ce rulau fotografiile din vacanţă.

Şi, pentru că Andreea nu e la prima ei călătorie în Africa, a mărturisit că ceea ce o atrage cel mai mult acolo este "libertatea şi senzaţia de zbor, chiar şi în vestimentaţie. Senzaţia de libertate, de linişte, de îndepărtare de ritmul alert al vieţii de aici şi cred că avem nevoie cu toţii, până la urmă, de astfel de momente în care, pur şi simplu, să rupem ritmul."

Vezi video aici

Întrebată dacă în Africa ar exista cineva care o face fericită, Andreea Marin a replicat: "Dacă vorbeşte lumea, cum pot eu să închid gura lumii? De atâta timp nu reuşesc şi am să încep acum? Până la urmă, e viaţa mea şi n-am nimic de spus despre asta. E viaţa mea, o ţin pentru sufletul meu, iar gura lumii să vorbească".

Iată şi câteva imagini din vacanţa sa pe continentul african. (vezi galeria foto)

FOTO: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările