Vedete

Andreea Marin, dezvăluiri despre viaţa ei: „Putem fi alături de anumiţi oameni doar atât cât avem o misiune comună“

Andreea Marin, dezvăluiri despre viaţa ei: „Putem fi alături de anumiţi oameni doar atât cât avem o misiune comună“

Fără să se sfiască în faţa mărturisirilor emoţionante, Andreea Marin a vorbit, în cea mai recentă ediţie a emisiunii „CulTOUR“, de la Happy Channel, despre rolul de mamă, despre lucrurile care o definesc cel mai bine, dar şi despre meseriile pe care şi-ar fi dorit să le aleagă atunci când era la început de drum.

„Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate faţă de ei. Dar viaţa este aşa cum e şi am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus“, a spus Andreea Marin.

Făcând un bilanţ al lucrurilor pe care le-a învăţat până acum, de-a lungul vieţii, Andreea Marin a vorbit şi despre cea mai grea decizie pe care a luat-o: „Renunţarea la oameni la care eu ţineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru şi să nu ne înfrânăm unii de alţii. Fiecare are calea sa şi trebuie să înţelegem că putem fi alături de anumiţi oameni doar atât cât avem o misiune comună, şi nu mai departe“.

Modifică Setările