News

Andreea Marin, emoţionată înainte de debutul emisiunii sale de la TVR 2: "Mi-au dat lacrimile"

Andreea Marin, emoţionată înainte de debutul emisiunii sale de la TVR 2: "Mi-au dat lacrimile" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Marin, dup[ ani de zile de la succesul "Surprize, surprize", revine la TVR cu o nouă emisiune. Este foarte emoţionată, dar familia sa o susţine necondiţionat. 

Din data de 12 octombrie, de luni până joi, de la orele 18.00, emisiunea intitulată "Nu  există nu se poate" va putea fi urmărită pe postul TVR 2.

"Studioul emisiunii Nu există nu se poate! este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt, pornind de la o idee la care ţineam tare mult, o visam de multa vreme, am căutat inspiraţie în afara ţării. Surpriza e că a ieşit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-aţi obişnuit, e o nebunie frumoasă! Aici se regăsesc obiecte de design premiate în jurul lumii, îndrăzneţe, ieşite din comun. De pildă, când îţi îndrepţi privirea în sus, vezi zburând, pur şi simplu, un candelabru îmbrăţişat de silueta divină a unei femei, e o creaţie de design interior fascinantă, premiată la nivel internaţional, impresionantă, care domină vizual întregul studio. Fotoliile pe care stam sunt creaţii ale aceluiaşi autor, practic eu şi invitaţii mei suntem îmbrăţişaţi de fotolii-flori", a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

 

Andreea Marin a fost sprijinită în această perioadă aglomerată din cariera sa de către fiica Violeta, dar şi de către iubitul său, Adrian Brâncoveanu. 

"Nu mi-a fost deloc uşor. Sunt fericită, am simţit sprijinul familiei, dragostea lor. Fetiţa mea a înţeles câtă nevoie am să mă sprijine, să aibă răbdare cu mine aşa cum şi eu am cu ea zi de zi, iar Adrian mi-a fost aproape şi a preluat mult din sarcinile de pe umerii mei, căci noi construim şi pe alte direcţii simultan, chiar dacă în această perioada el e plecat cu propria misiune ca însărcinat cu afaceri în Oman. Am vorbit şi ne-am sprijinit reciproc mai mult decât când e acasă. Abia aştept să se întoarcă, mai e puţin şi suntem din nou împreună", a mai povestit Andreea Marin pentru aceeaşi sursă. 

 

Modifică Setările