News

Andreea Marin, filmări cu surprize alături de Paul Surugiu Fuego. Când începe al şaselea sezon al emisiunii „Drag de România mea!”

Andreea Marin, filmări cu surprize alături de Paul Surugiu Fuego. Când începe al şaselea sezon al emisiunii „Drag de România mea!” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Paul Surugiu Fuego se pregăteşte de cel de-al şaselea sezon „Drag de România mea!”, care se anunţă mai fresh şi mai dinamic. Prezentatorul a dat startul filmărilor, iar printre invitaţi figurează şi Andreea Marin.

Şi pentru că lui Fuego îi place să-şi surprindă prietenii, nici prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate”, de la TVR 2, nu a făcut excepţie.

Spre totala ei stupoare, în culisele emisiunii la care era invitată să participe, a avut parte de o scenă similară cu propria sa emisiune de mare succes, "Surprize, surprize!" Fără să fie avertizată, Andreea s-a revăzut, după mult timp, cu un prieten drag - fostul ei coleg, Cove. Este evident că reacţia a fost una emoţionantă, iar Andreea a fost pusă, pentru prima dată, în postura foştilor ei invitaţi care trebuiau să facă faţă unei mari surprize.

Toate aceste reacţii la cald s-au desfăşurat sub "bagheta" lui Fuego care a mărturisit: „Eu sunt un perfectionist şi deseori mă enervez sau reacţionez, dar colegii mei mă înţeleg şi tocmai de asta îi iubesc şi sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanţă, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanţă. Mulţumesc tuturor colegilor mei cameramani, regizor de montaj, producători, scenarişti, jurnalişti, scenografi, operatori IT, profesionişti de la lumini, de la sunet, de la marketing, de la promovare, regizori de platou, editori de montaj… tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ţinută! ”.

Foto: TVR

Comentarii

Modifică Setările