Fashion

Andreea Marin, garderobă de lux la Cannes FOTO

Andreea Marin, garderobă de lux la Cannes FOTO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Festivalul de Film de pe Croazetă atrage, în fiecare an, tot mai multe vedete din România. Iar anul acesta a venit rândul "zânei" să facă furori pe covorul roşu.

Anul acesta, vedetele din România au întors capetele francezilor pe le tapis rouge desfăşurat pe treptele celebrului Palais des Festivals din Cannes. Astfel, după Andreea Raicu, Laura Cosoi şi Dana Rogoz, apariţia Andreei Marin a stârnit vâlvă pe cunoscuta La Croisette.

Românca noastră a acceptat invitaţia de-a participa la proiecţiile filmelor de la Cannes şi şi-a pregătit cu multă atenţie garderoba à la française, dată fiind şi importanţa evenimentului, dar şi vigilenţa criticilor de modă.

Pentru experienţa sa canneză, Andreea Marin a optat pentru outfituri moderne pentru zi de la Gucci, Balmain şi Zadig & Voltaire, cu mixuri de pantaloni cu sacouri, accesorizate cu broşe şi încălţăminte statement, ochelari de soare şi clutch-uri ori genţi elegante.

Pentru seară, Andreea Marin a ales să poartă rochii de la branduri româneşti, fie că a fost vorba despre o rochie-sacou de la M.Marquise, înnobilată cu pantofi Dolce&Gabbana şi cercei Carla Brillanti cu pietre Swarovski, fie că a purtat o rochie lungă din catifea de la Cristallini şi ear-cuffs de la Tria Alfa.

De notat că, la Cannes, Andreea a reîntâlnit-o pe Alexandra Dinu, românca devenită actriţă în Italia, şi a cunoscut-o pe Rossy de Palma, actriţa spaniolă aflată în juriul Festivalului de Film de la Cannes.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările