News

Andreea Marin, în lacrimi! Violeta, fetiţa sa, i-a făcut o bucurie imensă: "Mi-au trecut prin inimă atâtea emoţii"

Andreea Marin, în lacrimi! Violeta, fetiţa sa, i-a făcut o bucurie imensă: "Mi-au trecut prin inimă atâtea emoţii" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Marin e tare mândră de fiica sa. Violeta, la 12 ani, e o elevă silitoare. A impresionat de data aceasta, a câştigat un premiu important alături de clasa ei. 

Este discretă atunci când vine vorba despre familie, despre viaţa personală, dar mai ales despre copilul ei. Andreea Marin nu a arătat-o pe Violeta niciodată la TV, nu a vrut să ştie ce vedetă este ea, ci a preferat ca micuţa să aibă o copilărie normală. Iată că modul ei de a o educa, de a o ghiza prin viaţă a dat reuşite deoarece Violeta este un elev model.

Acum ceva timp, chiar din declaraţiile pe care ea le-a făcut, Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa e de 10, învaţă foarte bine, e ambiţioasă şi iubeşte şcoala. Vedeta a povestit acum că micuţa a bifat încă o reuşită alături de clasa ei, au luat un premiu important. Mămica a început cu ochii plini de lacrimi de emoţie, de bucurie:  

"Când ziua începe în lacrimi... de emoţie, de bucurie, de frumos!

"Mami, îţi aminteşti la începutul anului când am fost răcită tare şi am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la şcoală?"

"Nu putem să te las, aveai temperatura..."

"Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la şcoală în care urmă să joc, şi am pierdut-o... De aceea, am scris scenariul şi am comunicat cu colegii, care au jucat în film..."

"Aşa... Şi ce s-a întâmplat?"

"De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiţie internaţională, au participat copii de pe diverse continente şi tocmai am aflat că ... am câştigat!"

Bucuria fetiţei mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat... Mi-au trecut prin inima atâtea emoţii şi amintiri din toţi aceşti ani într-o clipă doar şi orice mama ştie câte vise, temeri, câtă deznădejde şi speranta ne însoţeşte în toţi acest ani, până îi vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor...

Violeta mă va certă, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum - am simţit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept. Împărtăşită, bucuria e mai frumoasă!", a povestit celebra vedetă pentru fanii săi, pe Facebook. 

Foto: Facebook

Modifică Setările