News

Andreea Marin întâmpină cu deschidere pragul celor 47 de ani. Cum vede fosta zână a surprizelor viaţa la această vârstă?

Andreea Marin întâmpină cu deschidere pragul celor 47 de ani. Cum vede fosta zână a surprizelor viaţa la această vârstă? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cei care o simpatizează de ani de zile au aceeaşi imagine caldă cu prezentatoarea. Căci Andreea Marin nu se schimbă cum bate vântul.

Ca un Capricorn adevărat ce este, a reuşit să se transforme până a devenit cea mai bună variantă a sa. Şi în prag de 47 de ani, Andreea a mărturisit că este extrem de împăcată cu sine.

Într-un interviu acordat TVMania, vedeta a explicat că luna decembrie este una a sărbătorii şi a bilanţului, pentru ea şi fiica sa. Ziua Violetei este pe 15 decembrie, iar diva se aniversează pe 22.

”Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos şi mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiţi, masa cu bunătăţi, clinchete şi sunet de pian, pisicile leneşe şi căţeii agitaţi, dar şi ciripit de păsărele în gospodăria noastră… şi lui Moş Crăciun îi place popasul la noi!”, a povestit Andreea Marin.

Şi ca o adevărată zână a surprizelor, a ştiut să alchimizeze în iubire tot ce viaţa i-a oferit cu bune şi cu rele. Inclusiv traiectoria profesională s-a schimbat radical, ea ocupându-se acum de proiecte gradioase, după ce a lansat hub-ul Creative Hub Voice & Visibility.

Ce îşi doreşte Andreea Marin pentru viitor? Ea a mărturisit în interviu că vrea pentru următoarea etapă din viaţa ei „pace interioară şi echilibru, sănătate şi dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poţi avea totul în viaţă, dar preţuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu şi iubesc oamenii puţini şi buni care-mi sunt alături, la bine, dar şi la greu. Şi sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toţi!”, au fost urările Andreei Marin.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările