News

Andreea Marin a intrat în noul an cu verigheta pe inelar

Andreea Marin a intrat în noul an cu verigheta pe inelar

Aceasta este cea mai bună veste pentru vedeta de televiziune, care, în urmă cu doar un an, încheia un capitol important din viaţa ei, căsnicia cu Ştefan Bănică Jr.

Anul 2013 nu a fost ghinionist până la capăt, căci pe parcurs Andreea Marin l-a întâlnit pe turcul Tuncay Öztürk, care i-a şi pus inelul de logodnă pe deget, la numai câteva luni după ce s-au cunoscut.

Şi, la fel ca şi logodna, căsătoria lor s-a petrecut în cerc restrâns, departe de ochii şi urechile indiscrete ale presei, numai mesajul lui Tuncay anunţând că între ei lucrurile au devenit şi mai serioase:

„Dragi prieteni, am avut o relaţie foarte frumoasă până acum cu Andreea. Întotdeauna mi-am dorit ca relaţia noastră să stea departe de ochii presei. Din cauza asta, n-am acceptat să discutăm despre ea nicăieri. Am făcut paşi serioşi în această relaţie, dar în intimitate. Suntem amândoi maturi. Şi, de fiecare dată, am avut grijă nu doar de intimitatea noastră, ci şi a familiei noastre. V-am prezentat-o anterior pe Andreea drept logodnica mea. Iar acum am onoarea să v-o prezint ca soţie. Voi fi mereu mândru să am o asemenea femeie drept soţie. Vă mulţumec pentru toate urările voastre de bine şi vă urez „La mulţi ani!»“.

Mesajul Andreei a venit o zi mai târziu, confirmând că şi-a schimbat din nou starea civilă.

„Dragii mei, dragele mele, vă mulţumesc cu toată inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu gânduri calde şi iertare vouă că nu v-am răspuns, dar sper să înţelegeţi de ce am ales să stau departe de telefon sau de internet şi să trăiesc aceste zile aşa cum simt: în linişte, iubire şi pace sufletească. Aveam nevoie să fiu cu mintea şi cu inima doar lângă cele două suflete atât de importante pentru mine, în intimitate. Pentru familia noastră, aceasta a fost cea mai bună alegere. Vă mulţumesc pentru că-mi înţelegeţi nevoia de discreţie, mi-am dorit să trăiesc momentul nostru frumos şi sensibil doar la adăpostul vieţii noastre private, fără fast, simplu şi cu decenţa potrivită amândurora. Şi dacă alegerea mea este să nu intru în detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper să îmi înţelegeţi şi această alegere şi nevoie sufletească. Aş vrea tare mult să vă rog să nu vă supăraţi pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsă de respect, ci doar o dorinţă profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment. Mulţumesc pentru fiecare gând bun, vă îmbrăţişez, cu respect şi aceeaşi dăruire“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările