News

Andreea Marin, invitată de Cove să vorbească despre divorţ. Uite ce apariţie spectaculoasă a avut

Andreea Marin, invitată de Cove să vorbească despre divorţ. Uite ce apariţie spectaculoasă a avut

De ziua ei, Andreea Marin a acceptat invitaţia lui Cove de a veni în platoul emisiunii „Vorbeşte Lumea”. Timp de câteva minute, celebra prezentatoare a vorbit despre schimbările recente din viaţa ei, implicit despre divorţul de Tuncay Ozturk, despre un nou început, dar şi despre planurile din perioada următoare. Aşa a sosit îmbrăcată Andreea Marin în emisiunea „Vorbeşte Lumea„ Îmbrăcată într-o rochie – sacou, albă, creată chiar de ea în colaborare cu brandul Nikita Rinadi, cu o perucă brunetă, şi o siluetă vizibil slăbită, Andreea Marin a arătat mai bine ca oricând. Şi pare că se simte la fel de bine, căci vedeta a declarat că este optimistă, că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, deşi, evident, divorţul n-a fost un fapt planificat. S-a reinventat odată cu divorţul de Tuncay Ozturk Totuşi, Andreea a recunoscut că încă de dinainte de căsătoria cu Tuncay a luat în considerare că s-ar putea ajunge aici, aşa că a fost, cumva, destul de pregătită pentru acest moment.

”Am făcut sacrificii enorme în această căsnicie. Am făcut pentru bărbatul de lângă mine lucruri pe care nu le-am mai făcut pentru nimeni. Dar nu mă plâng. Le-am făcut din dragoste. A fost dragostea mea de la 40 de ani. E vârsta la care iubeşti altfel, mai profund, dar eşti şi mai pregătit pentru un eventual eşec. Eşti conştient că s-ar putea ca lucrurile să nu meargă aşa cum ţi-ai dorit”, a spus fosta Zână a surprizelor.

Andreea Marin - Cove
De ziua ei, Andreea a mers în studioul emisiunii „Vorbeşte Lumea”

Andreea Marin a avut de spus şi câteva vorbe acide şi la adresa fostului soţ, deşi anterior declarase că nu are de gând să vorbească despre el. Întrebată fiind de Cove despre pagina de persoană publică a lui Tuncay, Andreea a declarat că pentru ea nu înseamnă mai nimic statutul de „persoană publică”, dar că ea şi l-a dobândit după 20 de muncă, nu prin alăturarea de cineva. Auch! Apoi, a insistat, ironică, dacă soţia lui Cove are una doar pentru că este căsătorită cu el.

andreea-marin-adela-popescu
Andreea alături de Cove şi Adela Popescu

”Viaţa îţi oferă semne”, ”timpul le şterge pe toate”, oricine ai fi în viaţă, trebuie să fii prin munca ta” şi alte astfel de replici au fost de asemenea îndreptate spre fostul soţ, faţă de care Andreea pare că nu nutreşte tocmai sentimente bune, deşi, iniţial, declarase că totul s-a terminat în termeni amicali.

Cât despre planurile de viitor, Andreea a declarat că are în faţă o perioadă tare emoţionantă şi frumoasă, şi că abia aşteaptă să sărbătorească ziua fetiţei sale, Violeta, ziua ei de naştere, Crăciunul, etc., semn că viaţa ei continuă să fie plină şi fericită şi fără Tuncay.

Înainte de a se prezenta în studioul emisiunii ”Vorbeşte Lumea”, Andreea avea de gând să nu vorbească despre toate acestea, pentru a nu da curs speculaţiilor. Nu ştim de ce s-a răzgândit, dar iată ce spunea acum câteva zile despre prezenţa ei în emisiune: „Am acceptat cu drag invitaţia lui Cove la "Vorbeşte lumea", ProTV, şi voi fi acolo chiar de Sfântul Andrei. Invitaţia adresată mie nu are, fireşte, nicio legatură cu zgomotul din mass-media din aceste zile, de care îmi doresc să stau departe, atât cât îmi stă în putere. De ce am decis ca tocmai de Sfântul Andrei să revin în casele voastre prin intermediul micului ecran? Pentru că, începând cu această sărbătoare, la fiecare final de an, începe o lună optimistă pentru mine, care include aniversarea zilei mele de naştere, a fiicei mele, Crăciunul şi alte bucurii alături de cei dragi. Oricât de greu este anul, decembrie îmi aduce mereu un suflu nou, forţe proaspete şi idei care mă animă. Asa ca va astept cu drag, de Sfantul Andrei, la Vorbeste lumea , unde nu va fi locul pentru a da replici, ci doar pentru a vorbi despre viaţă şi viitor , cu inima deschisă.”

foto: facebook

Modifică Setările