Fashion

Andreea Marin îşi lansează propria colecţie de genţi şi pantofi

Andreea Marin îşi lansează propria colecţie de genţi şi pantofi

Pe modelul deja consacrat al Andreei Raicu, fosta prezentatoare de televiziune vrea să se lanseze şi ea în modă cu o linie personală de încălţăminte şi de marochinărie, care să-i reflecte stilul.

Andreea Marin a trecut de la televiziune la campanii sociale şi apoi la business-ul cu preparate bio de detoxifiere, înregistrând succes după succes. Mai nou, ea îşi doreşte să-şi lanseze propria colecţie de genţi şi pantofi.

Ideea i-a venit după ce o creatoare de modă i-a făcut pantofi pe gustul ei, iar vedeta s-a gândit să le ofere o semnătură.

„Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea, după calapodul care mi se potriveşte cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit şi comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul şi dorinţele mele, şi am fost des întrebată de unde am acele încălţări, care atunci nu purtau nicio semnătura. Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee“, a mărturisit Andreea pentru cei de la ziarulring.ro.

Evenimentul de lansare va avea loc într-un cadru restrâns.

„Va fi un altfel de eveniment, cu uşile închise, mai degrabă o expunere a produselor principale din colecţie în faţa unor doamne şi domnişoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacţiile sunt încurajatoare, voi continua“, a mai spus Andreea Marin.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum arată colecţia de genţi şi pantofi a Andreei Marin

News

FOTO Cum arată colecţia de genţi şi pantofi a Andreei Marin

În ciuda tuturor criticilor, Zâna Surprizelor a mers mai departe cu proiectul ei fashion şi va lansa cât de curând linia de încălţăminte şi marochinărie ce-i poartă semnătura.

News

Iulia Albu, atac dur la Andreea Marin

După ce Zâna Surprizelor şi-a anunţat intenţia de-a se lansa în modă cu o colecţie personală de genţi şi pantofi, fashion editorul şi-a exprimat opinia în stilu-i caracteristic, cu înţepături şi critici dure.

FOTO O mai ştii pe Fernandes? Uite ce face acum

News

FOTO O mai ştii pe Fernandes? Uite ce face acum

Florina Fernandes sau Fefe, fosta parteneră de culoare a Andreei Raicu de la „Pro Fashion“, a renunţat la profesia din lumina reflectoarelor pentru viaţa de familie. Deunăzi, însă, a apărut din nou pe covorul roşu.

News

Serialul Mihaela Rădulescu continuă! Uite ce replică le dă vedetelor care o acuză de homofobie

După ce mesajul său îndreptat împotriva comunităţii homosexualilor i-a făcut să reacţioneze dur împotriva ei pe Maurice Munteanu, Răzvan Ciobanu, Stephan Pelger, Andreea Raicu şi Ileana Badiu, vedeta a transmis un nou mesaj.

FOTO Unde mănâncă vedetele în Bucureşti?

News

FOTO Unde mănâncă vedetele în Bucureşti?

Arată incredibil de fiecare dată şi sunt adeptele unui stil de viaţă sănătos. Dar unde aleg să mănânce în oraş, fără să-şi pună în pericol silueta, ori pentru un ospăţ cu prietenii?

Stil de vedetă: minimalist, dar sofisticat! Top cinci ţinute Andreea Raicu

Fashion

Stil de vedetă: minimalist, dar sofisticat! Top cinci ţinute Andreea Raicu

Andreea Raicu a debutat ca model şi a câştigat câteva premii importante în domeniul modeling-ului. Ulterior, a devenit cunoscută publicului român datorită emisiunilor de divertisment pe care le-a prezentat. În ultimii anii, vedeta de televiziune a fost percepută ca un “fashion icon”