Vedete

Andreea Marin îşi sărbătoreşte iubitul! Mesajul transmis de vedetă de ziua lui Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin îşi sărbătoreşte iubitul! Mesajul transmis de vedetă de ziua lui Adrian Brâncoveanu camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ziua de 2 iulie este una specială pentru Andreea Marin, vedeta îşi sărbătoreşte iubitul. Este ziua de naştere a lui Adrian Brâncoveanu şi cu această ocazie vedeta i-a făcut o declaraţie de iubire publică. 

După ani de zile de relaţie, după mii de kilometri distanţă, după momente plăcute, dar şi după momente dificile, relaţia Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu este din ce în ce mai sudată. Trăiesc o poveste de iubire matură, asumată care rezistă în timp. Iată că acum cei doi nu se mai feresc şi îşi manifestă dragostea şi în faţa fanilor vedetei care au susţinut-o întotdeauna. 

2 iulie este ziua de naştere a lui Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin nu a lăsat această zi să treacă ca oricare alta, i-a făcut o declaraţie publică bărbatului care o iubeşte şi o sprijină de aproximativ trei ani de zile: "La mulţi ani, dragoste". Celebra vedetă a încărcat şi o poză cu ei, probabil dintr-o vacanţă. Stau unul lângă altul, iar alături e scris: 

"Te trezeşti într-o zi îmbrăţişând un om drag şi înţelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet firesc porneşte din colţul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Aşa se întâmplă, viaţa te opreşte lângă un om pe care să-l iubeşti."

Andreea Marin e cea mai fericită alături de Adrian Brâncoveanu: "E sufletul meu pereche"

Andreea Marin se iubeşte de aproximativ trei ani de zile cu Adrian Brâncoveanu. Frumoasa vedetă a dezvăluit că el este sufletul ei pereche. De-a lungul anilor, Andreea Marin a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. A fost implicată în diferite relaţii, dar se pare că acum şi-a găsit marea fericire. De trei ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Rar s-au afişat în public, au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor.

Iată că acum, frumoasa vedetă recunoaşte că e împlinită, că el e sufletul ei pereche. Sunt împlinită şi, totodată, mereu visez să fac paşi înainte, să învăţ mai mult, să descopăr, să mă bucur de viaţă în plenitudinea ei. „Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere.”  (...) E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate, am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună.",a spus Andreea Marin pentru Ciao.

Foto: Facebook

Modifică Setările