News

Andreea Marin, despre moartea mamei: „Brusc, am trecut de la 9 ani la 30“

Andreea Marin, despre moartea mamei: „Brusc, am trecut de la 9 ani la 30“

Apropierea zilei de 8 martie îi provoacă şi acum suferinţe puternice, chiar dacă acum ea însăşi este mamă. Vedeta de televiziune resimte durerea pierderii mamei sale la fel de puternic ca acum 30 de ani.

Andreea Marin a povestit, în multe rânduri, de legătura specială pe care o avea cu mama sa şi despre durerea nemărginită pe care o resimte şi acum, ca adult, legată de moartea prematură a acesteia.

„După ce mama n-a mai fost, bunicii au devenit parte din viaţa mea, încercând să-l ajute pe tata care rămăsese cu două fetiţe de 4 şi 9 ani. Am simţit că e firesc pentru mine să fiu cât mai responsabilă pentru sora mea mai mică, pentru care eram ca o mămică, şi din dorinţa de a-l ajuta pe tata. El nici nu ştia ce se întâmplă în sufletul meu. Nu mai aveam 9 ani. Brusc, aveam 30“, a mărturisit Andreea Marin în prima ediţii a emisiunii lui Alexandru Constantin de la Prima TV, „Constantin 60’“.

„Uneori, am protejat-o prea mult pe sora mea. Simţeam nevoia să o protejez de copii mai mari. Mi-a folosit experienţa când am devenit mamă pentru copilul meu. Tata se retrăgea mereu în biroul lui şi scria mereu într-o agendă. Îşi făcea mereu calcule, din cauză că rămăsese cu grave probleme financiare. Asta ne-a făcut pe noi, copilele de atunci, să luăm decizia de a-l ajuta pe tata renunţând la ceea ce ne plăcea nouă mai mult: îngheţata. Ne gândeam că astfel îl vom ajuta să îşi rezolve problemele financiare. Tata a observat, la un moment dat, când am mers la bâlci şi ne-a rugat cu îngheţată şi noi am refuzat. În timp, dacă îţi impui să te abţii de la ceva, atunci asta devine a doua ta natură. La un moment dat, autosugestia a devenit atât de puternică încât nu ne mai plăcea îngheţata, nu ne mai doream. Tata a aflat câţiva ani mai târziu. A fost piatra de hotar dintre traiul copilului fără grijă şi responsabilizare, o maturizare“, a mai spus Andreea Marin la Prima TV.

Tot ea a povestit cu nostalgie că ea este copia fidelă a mamei sale: „De mă priveşti acum, o priveşti pe mama. Semănăm foarte mult. O sensibilitate şi un romantism exagerate. Modul masculin de a lua decizii şi de a mă implica în organizare le-am moştenit de la tata. Îmbinarea acestor lucruri mi-au ajutat“, a mai dezvăluit Zâna în emisiunea lui Alex Constantin.

Emisiunea „Constantin 60’“ îşi propune să aducă în faţa telespectatorului poveşti din spatele celebrităţii, imagini în premieră, vorbe emoţionante şi amintiri amuzante. Toate într-un format nou, difuzat în fiecare duminică, la Prima TV, de la 22.30.

Foto: Prima TV

Modifică Setările