News

Andreea Marin: "Nu mă gândesc la căsătorie, dar n-o exclud" VIDEO

Andreea Marin: "Nu mă gândesc la căsătorie, dar n-o exclud" VIDEO

Mădălin Ionescu continuă seria interviurilor sale online cu Zâna Surprizelor, care a dat câteva detalii picante din viaţa sa privată.

De când a lăsat televiziunea pentru a putea petrece mai mult timp cu familia, Mădălin Ionescu a "copt" încet, la foc mic, un proiect personal, pe care l-a lansat online. E vorba despre o serie de interviuri live cu oameni celebri, realizate sub titlul "Mădălin Ionescu Show", în stilul acelui jurnalism de calitate de care îi era atât de dor fostei gazde de la "WowBiz" şi postate pe Facebook - cea mai mare "arenă" online.

Cel mai nou invitat al său a fost Andreea Marin, care i-a dezvăluit, la o delicioasă salată Cesar, că este fericită în noua sa relaţie: "E foarte bine, construim împreună şi-mi place nespus". Întrebată de Mădălin Ionescu de ce este atât de discretă cu viaţa ei personală, aceasta i-a spus şi motivul: "Pentru că viaţa te învaţă anumite lucruri şi pentru am lângă mine un om discret, căruia îi place discreţia, aşa că ne potrivim".

Dorind să ştie ce anume apreciază Andreea la noul său partener de viaţă, aceasta a spus că "Faptul că e stăpân pe sine, faptul că mă sprijină, mă ajută foarte mult, că e om înainte de toate, că n-a uitat de unde a plecat şi că el construieşte pentru noi. Nu mă gândesc la căsătorie, dar n-o exclud. Ştie să gătească, gătim împreună..."

Mai în glumă, mai în serios, Mădălin Ionescu i-a adresat o altă întrebare cu dublu sens: "Zânele fac sex?", la care celebra vedetă de televiziune i-a răspuns: "Zânele fac dragoste".

Modifică Setările