Vedete

Andreea Marin, omagiu divelor de altădată. Cum ar fi arătat vedeta în urmă cu zeci de ani

Andreea Marin, omagiu divelor de altădată. Cum ar fi arătat vedeta în urmă cu zeci de ani camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Andreea Marin şi-a delectat fanii cu câteva fotografii cu efect de vechi, folosind o aplicaţie care a îmbrăcat-o precum divele de altădată.

Andreea Marin era ”de acolo”, fanii felicitând-o pentru iniţiativă. ” Timpuri îndepărtate, pe care parcă le-am trăit odinioară...”, a scris vedeta la descrierea imaginilor postate pe Instagram.

Andreea Marin are alură de divă în toate timpurile. Cu Reface sau fără, prezentatoarea are darul de a strânge oamenii laolaltă.

Chiar şi pe plan personal, s-a liniştit, după o perioadă cu multe încercări şi turbulenţe. Acum, Andreea Marin trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în braţele căruia şi-a găsit liniştea. Vedeta spune că în doi totul este mult mai uşor de realizat.

Cea mai recentă acţiune a lor a fost să-şi renoveze casa din Pipera, unde locuiesc împreună.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine şi mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decoraţiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut şi mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decoraţiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spaţiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieşit mai frumoasă. Avem experienţă deja.

Tuşa personală şi amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l priveşti apoi zilnic şi te bucuri că e unic, al tău, nu-l găseşti replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar şi când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare şi cu ploaie. Viaţa e frumoasă, atunci când e pace în noi', a scris Andreea Marin pe Instagram.

Comentarii

Modifică Setările