News

Andreea Marin, primele declaraţii după ce s-a aflat că va prezenta emisiunea "Nu există nu se poate", la TVR: "Un program TV pe care să-l poată urmări orice om"

Andreea Marin, primele declaraţii după ce s-a aflat că va prezenta emisiunea "Nu există nu se poate", la TVR: "Un program TV pe care să-l poată urmări orice om" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Marin va prezenta emisiunea "Nu există nu se poate" de la TVR. Vedeta a semnat un contract cu postul unde a cunoscut celebritatea. Iată primele declaraţii despre acest nou capitol în televiziune. 

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin se va numi „Nu există nu se poate!” şi va fi lansată la începutul lui octombrie, pe TVR2. Emisiunea urmează să fie difuzată de luni până joi, seara, la ora 18.00.

Vedeta a făcut şi primele declaraţii: "Televiziunea Naţională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am păşit în acest domeniu eram studentă la informatică şi habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădeşte acum, cărămidă peste cărămidă, şi oamenii care au fost strâns legaţi de istoria televiziunii naţionale – din care ulterior au plecat mulţi dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: ştiu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care şi eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Televiziunile care aveau dinainte astfel de formate ştiu bine prin câte greutăţi trec în aceasta perioadă şi e o doză de nesiguranţă a sănătăţii pe care e bine sa o eviţi, pentru un timp. Aşa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea, îmbogăţite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoţii care să îi îmbogăţească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent. ", a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Ea a mai precizat că ştie că audienţele nu vor fi uriaşe de la prima ediţie, dar publicul trebuie educat: "Cum ar fi să fac orice pentru audienţă, după 3 decenii de decenţă, de cale dreaptă şi lucruri bine făcute, cum ar fi să inventez vreo Vulpiţa, vreun Urs Panda, vreo Cioara Vopsită, doar pentru a forţa nişte amărâte de puncte de audienţă? Nu, să ne înţelegem: televiziunea naţională are o altă misiune. Chiar cu riscul de a nu fi populară, refuzând prostituţia practicată adesea la TV – ştiu, e un cuvânt dur, dar exprimă foarte tranşant o realitate. Chiar şi cu limitările impuse de investiţia în formate, care nu e atât de solidă precum la privat. Chiar şi cu legislaţia diferită, care o dezavantajează când e vorba de spaţiul publicitar. Cert e că nu mi-aş lasa copilul să se uite în veci la programe cu personaje precum cel menţionat anterior, mi-ar fi teamă pentru ceea ce ar putea… „învăţa”. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu şansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou"

Mircea Radu, declaraţii despre emisiunea Andreei Marin de la TVR 1

“O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi. Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?… Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”.

Foto: Facebook

Modifică Setările