News

Andreea Marin, reacţii adverse de la vaccin. Violeta a avut coronavirus

Andreea Marin, reacţii adverse de la vaccin. Violeta a avut coronavirus

 

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca pentru a se proteja de coronavirus, dar simptomele cu care s-a confruntat au doborât-o. Prezentatoarea s-a luptat cu dureri puternice şi a fost nevoită să stea în pat.

„Am făcut vaccinul şi, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile şi două nopţi. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face şi rapelul”, a spus Andreea Marin la Prima TV.

Singura din familia care a făcut covid a fost Violeta. Din acest motiv, fiica vedetei a trebuit să se izoleze pentru două săptămâni.

„Fetiţa mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun şi de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, dar a avut o formă uşoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separaţi. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi duceam mâncare, i-am adus şi un brăduţ. A reuşit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările