Evenimente

Andreea Marin, replici acide pentru Leonard Miron

Andreea Marin, replici acide pentru Leonard Miron

A acuzat-o că invită în emisiunea pe care o moderează la TVR2, Nu există nu se poate!,  doar prietenii care o ajută în viaţa personală. Andreea Marin nu a rămas indiferentă la spusele lui Leonard Miron şi a ţinut să îi dea o replică.

“Emisiunea Nu exista nu se poate! aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroşi, şi aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuţi, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret.

Eu şi domnul Miron nu ne cunoaştem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulţi ani în urma în TV, aşa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învăţată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenţia asupra lor.

Oamenii echilibraţi si liniştiţi, mulţumiţi de ale lor, îşi văd de propria treabă şi de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeţi criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Aşa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!', a declarat Andreea Marin pentru Fanatik.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările