Vedete

Andreea Marin s-a bucurat de sfârşitul verii în Grecia! Cât de sexy arată în costumul de baie FOTO

Andreea Marin s-a bucurat de sfârşitul verii în Grecia! Cât de sexy arată în costumul de baie FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Înainte ca toamna să-şi intre pe deplin în drepturi, vedeta a forţat un pic mâna verii cu o ultimă plajă la vecinii greci.

Ultima plajă vine întotdeauna la pachet cu o uşoară nostalgie. Nostalgia unei veri cu zile lungi şi călduroase, nisip sub tălpi şi sunet de valuri. Poate de aceea şi Andreea Marin a ales să-şi ia la revedere de la sezonul estival de pe malul unei mări mai calde, Marea Egee.

După câteva zile petrecute în legendara capitală Atena şi un popas sublim la celebrele mânăstiri suspendate de la Meteora, Andreea Marin s-a bucurat din nou de briza sărată şi sunetul valurilor pe o frumoasă plajă din insula Rhodos.

Spre bucuria fanilor săi internauţi, vedeta şi-a etalat nurii de zeiţă într-un costum de baie negru, cu decolteu adânc şi bumbi aurii, pe care l-a transformat într-un outfit plin de eleganţă adăugând o pălărie cu boruri mari sau o eşarfă.

Iată cele mai sexy ipostaze ale Andreei Marin în Rhodos. (vezi galeria foto)

Modifică Setările