News

Andreea Marin se apără! A fost acuzată că e mai bine echipată decât medicii: "Nu ne întrecem"

Andreea Marin se apără! A fost acuzată că e mai bine echipată decât medicii: "Nu ne întrecem" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Marin a preferat să facă fapte bune şi în această perioadă, nu a stat în izolare, a decis să ajute medicii şi pacienţii infectaţi cu coronavirus. Unii au criticat-o pentru apariţia sa recentă!

Nu a stat cu mâna în sân şi a ajutat, a strâns o sumă record! Andreea Marin, prin intermediul campaniei “Preţuieşte Viaţa”, a reuşit să mobilizeze mai multe companii de la noi din ţară, dar şi oameni simpli care au donat prin sms, astfel încât a strâns 600.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru a oferi echipamement medical, dar şi alte bunuri importante mai multor spitale din România.

Vedeta s-a deplasat la faţa locului, a fost implicată direct pentru a pune la punct toate detaliile şi transporturile care au avut loc. Andreea Marin a ales să se protejeze deoarece a intrat în contact cu multe persoane. Ea a purtat un costum anti-coronavirus, un combinezon special şi o mască. Mulţi au lădat-o pentru gesturile ei, alţii au criticat-o pentru că e “mai bine echipată decât medicii”.

"Doamna Marin, dar cum sunteţi dumneavostră atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecţie) şi doamna doctor doar cu o mască chirurgicală şi un halat clasic care nu oferă protecţie. Este penibil!", a fost mesajul unei primit de la o urmăritoare. 

Andreea Marin nu a tăcut şi a reacţionat: "Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască şi mă protejez, fiind ore în şir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligaţie să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurenţă cu nimeni. Nu ne întrecem aici.

Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donaţia şi a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui, şi o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia să vă dau explicaţii, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs staţi şi comentaţi, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteţi face mai mult."

În plus, vedeta a adăugat că masca şi combinezonul pe care le-a purtat le-a achiziţionat înainte de criză la preţ mic: "La convoiul 1, deşi am stat ore în şir printre zeci de oameni, expunându-mă că să ajut, în loc să stau cuminte acasă, am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat. Acum, mi-am cumpărat şi eu unul, căci am acest drept de a mă proteja, l-am achiziţionat odată cu miile de materiale medicale comandate pentru cele 9 spitale ajutate. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?"

Modifică Setările