News

Andreea Marin se apucă de radio

După Andreea Esca, pe care Europa FM a atras-o la pupitrul unei emisiuni de weekend, „zâna“ a bătut palma cu un post de radio, unde va prezenta, începând de săptămâna viitoare, o emiune transmisă de două ori pe zi.

De când nu mai are niciun contract exclusiv cu vreo televiziune, fie ea publică, fie ea privată, Andreea Marin s-a concentrat pe proiectele ei sociale. De curând, însă, ea a primit o ofertă de nerefuzat tot din zona media, dar în radio, de această dată. Şi, mămică fiind, a încântat-o şi mai mult faptul că e vorba despre un post de radio pentru copii.

„Am ales radioul cu care eu şi Violeta am crescut, ca mamă şi fiică, tocmai pentru ca Radio Itsy Bitsy este un mediu sănătos şi curat, creativ, pentru întreaga familie. Am învăţat cât de important e să iţi păstrezi mintea limpede, trupul sănătos şi sufletul curat, de aceea îmi doresc să învăţam împreună, de aceasta dată, ce înseamnă să preţuieşti ce trăieşti. De luni, de pe 18 mai, ne auzim de 2 ori de zi, de la 10,40 si 16,40. Va îmbrăţişez cu drag“, a anunţat Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Foto: pagina personală

Modifică Setările