News

Andreea Marin se apucă de radio

După Andreea Esca, pe care Europa FM a atras-o la pupitrul unei emisiuni de weekend, „zâna“ a bătut palma cu un post de radio, unde va prezenta, începând de săptămâna viitoare, o emiune transmisă de două ori pe zi.

De când nu mai are niciun contract exclusiv cu vreo televiziune, fie ea publică, fie ea privată, Andreea Marin s-a concentrat pe proiectele ei sociale. De curând, însă, ea a primit o ofertă de nerefuzat tot din zona media, dar în radio, de această dată. Şi, mămică fiind, a încântat-o şi mai mult faptul că e vorba despre un post de radio pentru copii.

„Am ales radioul cu care eu şi Violeta am crescut, ca mamă şi fiică, tocmai pentru ca Radio Itsy Bitsy este un mediu sănătos şi curat, creativ, pentru întreaga familie. Am învăţat cât de important e să iţi păstrezi mintea limpede, trupul sănătos şi sufletul curat, de aceea îmi doresc să învăţam împreună, de aceasta dată, ce înseamnă să preţuieşti ce trăieşti. De luni, de pe 18 mai, ne auzim de 2 ori de zi, de la 10,40 si 16,40. Va îmbrăţişez cu drag“, a anunţat Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihaela Rădulescu: „Felix Baumgartner era în planul meu“

News

Mihaela Rădulescu: „Felix Baumgartner era în planul meu“

După controversata ediţie a emisiunii „Românii au talent“, vedeta de televiziune a fost şi în vizită la Europa FM, în noua emisiune de radio a Andreei Esca, unde a făcut unele dezvăluiri picante.

FOTO/VIDEO Andreea Esca dă televiziunea pe radio?

News

FOTO/VIDEO Andreea Esca dă televiziunea pe radio?

Mulţi aşa s-au grăbit să afirme, după ce au aflat că prezentatoarea ştirilor Pro TV a bătut palma cu un post de radio de notorietate, unde va avea propria emisiune de weekend. Iată despre ce este vorba.

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

News

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

Preşedintele nou ales al României şi-a însuşit rolul imediat şi în forţă, reuşind să câştige de partea sa un public numeros, de votanţi, cititori ai noii sale biografii şi chiar membrii ai Casei Regale. Iată pe cine a mai “sedus” cu o simplă dedicaţie.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.