News

Andreea Marin se întoarce în TVR?

Vedeta emisiunii “Surprize, surprize”tocmai a primit o ofertă din partea postului public de televiziune. Iată cum a reacţionat când a primit telefonul surpriză.


Andreea Marin s-ar putea întoarce la prima dragoste: TVR. Televiziunea publică i-a făcut o ofertă, iar fosta vedetă a emisiunii „Surprize, surprize” este foarte tentată să se întoarcă în locul unde a cunoscut cele mai mari succese ale carierei.

După ce zvonul a început să circule pe internet, Andreea Marin a confirmat informaţia. „TVR mi-a făcut o propunere, m-au rugat să vin cu un format. Mă bucură această iniţiativă a lor, pentru că foarte mulţi ani TVR a fost a doua familie pentru mine. Formatul este aproape gata, dar relaţia cu TVR este acum la stadiul de propunere. Nu putem vorbi de certitudini”, a spus Andreea Marin.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Vezi ce cadou special îşi doreşte Răzvan Ciobanu de ziua lui

News

FOTO Vezi ce cadou special îşi doreşte Răzvan Ciobanu de ziua lui

Vinerea viitoare, creatorul de modă român îşi va serba onomastica. Şi, deşi îi plac surprizele, de data aceasta ştie ce-şi doreşte pentru ziua lui. Un cadou inedit – şi o aluzie pentru prieteni, ca să ştie cu ce să vină în dar!

Surprize, surprize de la Chef Florin Dumitrescu – Vezi ce cadou îi face soţiei sale

News

Surprize, surprize de la Chef Florin Dumitrescu – Vezi ce cadou îi face soţiei sale

Cristina Sima s-a căsătorit în vară cu juratul de la Hell’s Kitchen, căruia i-a dăruit o fiică, pe Ava Elisabeta, în vârstă de doi ani. Astăzi e ziua de naştere a ei, iar Florin i-a pregătit un dar mai special. Surpriza, însă, tot de la Cristina vine!

News

Drama neştiută a lui Kamara de la Alb/Negru

Deşi naşterea copilului său a fost una dintre cele mai mari bucurii, cântăreţul a întâmpinat probleme grave cu cel mic, bebeluşul trecând prin momente critice, fiind internat cinci săptămâni în spital.

News

Cum răspunde Andreea Marin criticilor Iuliei Albu

Nu o dată, semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“, de la Kanal D, a desfiinţat ţinutele vedetei de televiziune, afirmând chiar că „e ea orice arată ieftin“. Iată şi replica Andreei Marin.

Uite cum arată fiul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea

News

Uite cum arată fiul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea

Fiul vedetelor de televiziune face furori pe internet. "Vasilică 2014", cum a fost supranumit băieţelul înainte să se nască, pe numele său din certificat Vlad, a fost fotografiat de părinţii săi, iar poza a strâns deja peste 34.000 de like-uri.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Regele Simeon al Bulgariei

Fashion

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Regele Simeon al Bulgariei

Couturierul Casei Regale din România mai face un salt în cariera sa, odată cu oportunitatea de-a fi designerul unui nou mebru al familiilor regale europene.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.