News

Andreea Marin şi iubitul, diagnosticaţi cu coronavirus. Prezentatoarea era vaccinată

Andreea Marin şi iubitul, diagnosticaţi cu coronavirus. Prezentatoarea era vaccinată camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Marin s-a vaccinat cu Astra Zeneca în primăvara acestui an, dar boala nu a iertat-o. Prezentatoarea a făcut covid şi s-a izolat timp de 14 zile. Coleg de suferinţă i-a fost şi iubitul, Adrian Brâncoveanu.

 „Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă, La un moment dat, n-am mai putut să stau şi m-am ridicat din pat. Am trecut şi eu prin această experienţă a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit.Probabil s-a transmis foarte uşor această variantă de la unul la altul. Şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă”, a povestit Andreea într-o emisiune TV.

Vedeta crede, totuşi, că vaccinul a ajutat-o într-o anumită privinţă.

„Nu este o experienţă plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni şi ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, totuşi am avut o variantă uşoară. Am fost păzită totuşi de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar, am înţeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă la nivel mondial, cât de mare este diferenţa atunci când eşti vaccinat.

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de muşchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut şi prin”.

Andreea a împărţit suferinţa cu iubitul ei, care a luat virusul. Violeta nu a fost acasă în această perioadă.

 

Modifică Setările