News

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. divorţează

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. divorţează

După şapte ani de căsnicie, cei doi soţi au transmis un comunicat în care îşi anunţă despărţirea de comun acord şi-şi doresc să rămână în relaţii civilizate.

Că în cuplul Marin-Bănică apăruseră unele probleme vuia toată presă încă din 2011, când paparazzii dădeau drept sigură o infidelitate a artistului cu Lavinia Pârva, fosta solistă de la Spicy, cu care ar fi petrecut o după-amiază romantică.

În paralel cu acest zvon, a apărut scandalul cu Adriana Nicolae, fosta soţie a lui Florin Piersic Jr., care a născut un copil şi a declarat că bebeluşul a fost conceput cu „un cunoscut junior din showbiz“.

Toată lumea a crezut că e vorba despre Bănică Jr., iar Andreea a fost atât de tulburată de această ipoteză, încât a avut o ieşire necontrolată la o gală la care era invitată şi care era prezentată de Adriana, moment în care a somat-o să răspundă de faţă cu toată lumea dacă zvonul este adevărat sau nu: „Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?“. Deunăzi, misterul a fost elucidat, când s-a aflat că Adriana este din nou însărcinată, cu acelaşi Junior, dar cu Ţânţăreanu Jr.


În ultimele luni, au apărut alte speculaţii care indicau un iminent divorţ, după o lungă perioadă în care cei doi soţi nu s-au mai afişat în public.

În plus, Andreea îşi exprima tot mai des părerea vizavi de un posibil divorţ: „Nu este o dramă, nu se moare din asta“.

„Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă. Am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc“, declara Andreea în primăvara anului trecut.

Iar, într-o emisiune televizată, zâna se explica: „În general, lucrurile stau în felul următor: un divorţ înseamnă rezolvarea unei probleme de incompatibilitate, aşa cum poate însemna şi o dramă pentru cel nepregătit. Un divorţ poate însemna un pas înainte, aşa cum pentru cel nepregătit poate însemna o dramă, însă pe timp limitat. Un copil nu te ţine într-o căsnicie, dar e un motiv foarte bun să faci sacrificii pentru căsnicie, dacă n-ai ajuns la o anumită limită... Dar şi un motiv care să te facă să te gândeşti dacă merită ca el să trăiască într-un mediu plin de certuri“.

Nici Mihaela Rădulescu, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr., nu dădea mari şanse acestui mariaj, iar între Andreea şi Mihaela s-a dus un război surd, alimentat de invidii şi frustrări scăpate de sub control.

„Andreea şi Ştefan nu vor rezista împreună nici măcar 10 ani. Lui îi plac prea mult femeile!“, comenta Mihaela în 2008.

În seara de 10 ianuarie, atât Andreea, cât şi Ştefan, au decis să anunţe public despărţirea lor, prin reţeaua de socializare Facebook:

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei căarora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevaruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică“.

Pentru a evita să dea declaraţii presei, dar mai ales pentru a nu fi deranjaţi, ei au decis să plece din ţară pentru câteva zile, fiind fotografiaţi de paparazzi la aeroport.


Andreea şi Ştefan au decis să fie împreună după ce s-au apropiat mai mult în timpul shootingului realizat pentru revista „Apropo“, un pictorial senzual ce a avut drept tematică filmul „Mr. & Mrs. Smith“, care îi are protagonişti pe Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Acest cuplu Brangelina al României apare şi în videoclipul de succes al lui Ştefan, „Te iubesc, femeie“.

Cei doi s-au căsătorit în 2006, în Statele Unite, după doi ani de relaţie. La un an de la căsătorie, pe 15 decembrie 2007, a apărut pe lume şi fetiţa lor, Ana Violeta.

Din păcate, dintr-un alt videoclip, cel realizat de Bănică Jr. în colaborare cu Marius Moga, „Ce e dragostea?“, înţelegem, printre rânduri, detalii din spatele acestei despărţiri.

Ştefan a mai fost căsătorit, cu Mihaela Rădulescu, şi are şi un băiat, pe Radu Ştefan, rezultat în timpul relaţiei cu Camelia Constantinescu.

Şi Andreea a mai fost căsătorită, cu Cristian Gheorghiţă, de care a divorţat după trei ani.

Citeşte şi:

Exclusiv pentru OK! Andreea Marin: „Sunt fundamental diferită de Mihaela Rădulescu”

Andreea Marin Bănică: „Ştefan e stâlpul casei“

Ştefan Bănică Jr. „Nu mă consider bărbatul cu mare succes la femei“

Modifică Setările