News

Andreea Marin va avea emisiune la TVR. Mircea Radu a dat vestea

Andreea Marin va avea emisiune la TVR. Mircea Radu a dat vestea

Andreea Marin revine în televiziune. Frumoasa brunetă a semnat un contract cu postul unde a cunoscut consacrarea. Andreea Marin se reîntoarce în ograda TVR, locul unde a prezentat ştiri şi emisiunea Surprize, surprize. Anunţul a fost făcut de Mircea Radu.

“O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi.
Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.
Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?…
Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”.

 

Modifică Setările