News

Andreea Marin, vacanţă în Dubai: "Am ajuns tare obosită, după un an de muncă susţinută"

Andreea Marin, vacanţă în Dubai: "Am ajuns tare obosită, după un an de muncă susţinută" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Marin a petrecut câteva zile de vis în Dubai şi a revenit în ţară cu amintiri de neuitat.

“Erau 42 de grade, şi totuşi, plimbarea pe barcă a fost de neuitat. La primele ore ale dimineţii, încă îmi încarc bateriile cu amintirile de acum câteva zile, din Dubai. Am fost câţiva ani la rând acolo când era Violeta mică, dar de atunci până azi, s-a construit atât de mult, încât pare un alt tărâm. De vis!”, povesteşte Andreea.

Prezentatoarea a bifat astfel prima călătorie după un an de pauză.

“Fotografiile sunt de la plecarea spre Dubai de acum câteva zile, din ziua primului zbor după un an de pauză între călătoriile dincolo de graniţe, de aceea şi eram atât de emoţionată, nerăbdătoare, cu bună dispoziţie !

Dacă ar fi să fac o poză acum, aţi citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deşi acasă e mai bine decât oriunde. Dar au fost 4 zile atât de frumoase şi pline,  încât aş mai fi stat încă pe atât, ne-am promis oricum nouă înşine să ne întoarcem în octombrie, când temperaturile devin din nou mai blânde.

În privinţa drumului, de pildă, vă spun acum că am ajuns tare obosită, după un an de muncă susţinută fără pauză, în ultimele 3 luni am muncit şi în weekenduri, iar în ziua plecării am lucrat până în ultimul minut alergând pur şi simplu de la o treabă la alta, doar să pot termina ce mi-am propus.

Am ajuns în Dubai, cazarea la hotel a fost minunată Când am ajuns, deja se lăsase întunericul, am ieşit pe terasa ce dădea spre piscina şi plajă, spre imaginea liniştitoare din larg. O bucurie! Parcă uitasem cum e să călătoreşti!

Testul făcut pentru a evita, aşa cum e legal, carantina la revenirea în ţară, se putea face tot în hotel. Excursiile, sporturile pe apă, toate pot fi aflate şi alese tot acolo. Sala de sport are vedere spre plajă şi întinderea de apă - reconfortantă, îţi umple sufletul şi privirea de soare şi senin - iar la Spa, e minunat. Voi reveni!”

 

 

Comentarii

Modifică Setările