News

Andreea Marinescu a născut

Andreea Marinescu a născut

Vedeta Pro TV a devenit mămică pentru a doua oară, pe cale naturală.

Colega lui Mihai Dedu şi a Laviniei Petrea de la pupitrul Ştirilor Pro TV de dimineaţă, a devenit mămică pentru a doua oară! Săptămâna aceasta, Andreea l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin, un băieţel vorbăreţ ca mama şi mâncăcios ca fratele sau, Vladimir (7).

“Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferenţiar profesor doctor Nicolae Suciu şi echipa lui de oameni profesionişti au avut grijă ca atât eu, cât şi micuţul meu să avem toată atenţia şi grija de care am avut nevoie. Naşterea a fost foarte uşoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băieţel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine şi a avut 3 kilograme la naştere. A primit nota 10 atât de la medici, cât şi de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc şi îi spune numai “adorabilul meu””, a spus Andreea.

Colegii din platoul Ştirilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea şi i-au făcut câteva urări şi micuţului Marc.

Lavinia Petrea, care este şi ea proaspătă mămică, a spus despre Andreea că “Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băieţel perfect şi nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoşi. O iubesc şi o îmbrăţişez tare, tare!”.

Mihai Dedu a spus: “Mi-a trimis mesaj la puţin timp după ce s-a întâmplat. Am văzut şi sărmăluţa şi chiar am făcut o glumă: am emoţii de zici că e al meu. Mă bucur tare, tare pentru amândoi şi mă bucur şi mai mult că s-a terminat cu bine! Mă bucur pentru copil, pentru mămică, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 băieţi la uşă pentru că merită :))”.

Bun venit, Armin!
Modifică Setările