Interviu

 Andreea Marinescu şi fiul ei, Vladimir, şedinţă foto de Crăciun „De când prezint jurnalul de dimineaţă, am liber de Sărbători!“

 Andreea Marinescu şi fiul ei, Vladimir, şedinţă foto de Crăciun „De când prezint jurnalul de dimineaţă, am liber de Sărbători!“

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV de dimineaţă spune că băieţelul ei de cinci ani este un cuceritor, doamnele fiind topite după zâmbetul lui ştrengăresc, ochii albaştri şi părul bălai. Şi cum să nu te fascineze, când puştiul în cauză pare frate cu simpaticul erou din „Singur acasă“?!

Prezintă-ni-l pe micuţul tău „nordic“, că aşa-mi vine să-i spun văzându-l aşa blond.

Andreea Îl cheamă Vladimir Dinu şi are cinci ani. Este leul familiei.

Vladimir De fapt, am cinci ani plus.

Andreea Şi sunt o mamă foarte norocoasă, pen­tru că e un copil tare cuminte şi nu face prosti­oare, mai ales în perioada asta, pentru că Moşul vede absolut tot. Iar calitatea lui de bază este că zâmbeşte foarte mult şi ne face şi pe noi să zâm­bim, este un copil foarte vesel.

Şi foarte frumuşel. Bănuiesc că în fiecare zi primeşti complimente datorită lui.

E drept, face cuceriri frecvente, mai ales în rândul fetelor de 18-19 ani. Însă are şi o ca­tegorie aparte de doamne care îl sorb din priviri, mai ales când aşteptăm undeva, la coadă, la plătit facturi. Acolo sigur se găseşte cineva care să intre în vorbă cu el. Mai, mai că l-ar lua acasă... (râde).

Sunt şi beneficii pentru o mamă ca tine, care începe serviciul la ora şapte şi se trezeşte, aşadar, cu noaptea în cap?

Pentru o mamă sunt foarte multe bene­ficii. Eu la 10.30 sunt acasă, de obicei. Şi atunci pot să-l iau de la grădiniţă, iar tot ce înseamnă pro­gramul meu de după ora 12 este petrecut împre­ună: ne jucăm, bucătărim, cum zice el, desenăm, vorbim sau ne plimbăm. Timpul meu după emisie este pentru el, apuc chiar să-i fac o supă sau o pră­jitură bună, înainte ca el să vină de la grădiniţă. Găseşte totul pregătit. A, şi mai există un avantaj: ne facem împreună somnul de prânz.

Dar o prezentatoare de ştiri are parte de Sărbători?

Depinde de ora la care prezinţi ştirile. De când prezint jurnalul de dimineaţă este minu­nat, căci am ziua liberă. În cazul meu, Sărbătorile sunt acasă, de cele mai multe ori, în familie. Vor fi prezenţi părinţii mei şi părinţii iubitului meu. Iar mie îmi place să mă ocup de tot când vine vor­ba de pregătirea serii de Crăciun, de la mâncare până la aranjarea tacâmurilor pe masă.

Când îl aşteaptă Vladimir pe Moşu’? În seara de Ajun sau a doua zi, dimineaţa?

La el, Moşu’ a venit întotdeauna pe 24, seara, ca să aibă timp să profite de toate cadouri­le. Şi iese un mare tărăboi când deschide darurile, pentru că este foarte vocal când se bucură.

Îi scrie, de obicei, scrisori lui Moş Crăciun?

Da, i-a scris, şi a enumerat acolo cam tot ce şi-ar dori, iar la sfârşitul scrisorii a menţionat: „Te iubesc, Moş Crăciun, vă iubesc, îngeraşi!“ Iar Moşul i-a răspuns, i-a trimis înapoi o scrisoare şi i-a spus că a observat că e cuminte.

Vladimir Şi Rudolf a observat că sunt cuminte!

Cui seamănă Vladimir aşa vorbăreţ? Ţie sau tatălui său?

Nu, tatăl lui este foarte calm şi liniştit, de la el a luat ochii şi înţelepciunea şi agilitatea, iar de la mine, vorba şi spiritul rebel.

Apropo de tatăl lui, care este statutul vostru?

Eu şi tatăl lui Vladimir sun­tem doi părinţi pentru care el este cel mai important, indiferent dacă trăim sau nu în aceeaşi casă. Noi suntem despărţiţi de aproa­pe patru ani, dar asta a contat foarte puţin din punct de vedere emoţional, pentru că el a petre­cut timp cu amândoi, în mod egal. Şi am încer­cat să-i arătăm partea plină a paharului, că are doi pomi de Crăciun, că peste tot vine Moşul, că există lucruri bune şi-ntr-o parte, şi în alta. Şi, întotdeauna, Vladimir petrece Sărbătorile şi cu noi, dar şi cu tatăl lui.

Şi cu actualul tău partener cum se înţelege Vladimir?

Au activităţi foarte diferite. Dacă cu ta­tăl lui se joacă foarte mult, acasă, cu Adi, care este cel mai bun prieten al lui, are activităţi artistice. Cântă la tobe, la chitară, desenează.

Adi fiind artist?

Adi fiind poliţist, ofiţer, cu multe calităţi artistice. Cântă şi-ntr-o trupă rock. De altfel, el şi Vladimir fac concerte în doi, mă cheamă la spec­tacol, iar versurile sunt compuse întotdeauna de Vladimir. Concertele lor sunt rock, tot timpul. Aşa că-ţi imaginezi ce e la noi în casă!

Foto: Sorin Stana; Make-up: Denisse Lazari; Hair: Mihaela Geman; Stilist: Madena Pasăre; Vestimentaţia: Diane Von Furstenberg, Manoush/Magazin Sport Couture, Zara, Next; MulţumimLe Boutique HotelMoxa, Strada MihailMoxa, nr. 4, Bucureşti

Modifică Setările