TV

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu revin azi la „MasterChef“

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu revin azi la „MasterChef“

Vă era dor de foştii participanţi de la „MasterChef“? Ei bine, trei dintre ei vor intra din nou în bucătăria chef-ilor de la Pro TV să-şi susţină „masteratul“ într-ale gastronomiei în ediţia de astăzi, de la ora 20.30.

După ce s-au remarcat în primul sezon al show-ului, Andreea, Sissoko şi Dexter, cum a fost poreclit Bogdan Alexandrescu, şi-au continuat visul de a găti şi au făcut din această pasiune un stil de viaţă.

Împreună cu Alexandru Petricean, Bogdan şi-a făcut ucenicia sub aripa lui Florin Dumitrescu, după care cei doi au semnat meniul unui restaurant, Andreea s-a dedicat proiectelor culinare sofisticate şi consultanţei în domeniu, în vreme ce Sissoko şi-a luat cu brio diploma de chef bucătar.


Cei trei au acceptat invitaţia de-a se reîntoarce pe platourile „MasterChef“, astfel că cei rămaşi în cursa pentru marele titlu, din noul sezon, vor avea ocazia să stea de vorbă cu cei care au arătat că sunt demni de şorţul "MasterChef", să îi urmărească în acţiune, să fure secrete, dar şi să reproducă preparatele pe care cei trei le vor prezenta în faţa lor.

Fiecare dintre cei trei invitaţi ai juraţilor va pregăti trei preparate diferite, pe care concurenţii trebuie să le reproducă într-un timp limitat. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro TV vor descoperi marţi, de la 20.30.

Tot în ediţia de astăz, testul sub presiune va aduce noi eliminări. După ce în ediţia de săptămâna trecută, la finalul probei cu preparate din carne de porc, Mihai, Ioana, Nicuşor, Rareş, Nini, Ana şi Maria Pop şi-au auzit numele strigate, acum aceştia se vor pregăti pentru testul sub presiune, care va veni cu surprize nebănuite.

Iar proba în deplasare îi va găsi pe concurenţii "MasterChef" împărţiţi, ca de obicei, în două echipe - roşie şi albastră - şi cu o misiune dificilă: să gătească în aer liber, la munte, pentru vânătorii de munte. Cine va pleca acasă, telespectatorii Pro TV vor afla azi, de la ora 20.30.

Foto: Pro TV

Modifică Setările