TV

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu revin azi la „MasterChef“

Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu revin azi la „MasterChef“

Vă era dor de foştii participanţi de la „MasterChef“? Ei bine, trei dintre ei vor intra din nou în bucătăria chef-ilor de la Pro TV să-şi susţină „masteratul“ într-ale gastronomiei în ediţia de astăzi, de la ora 20.30.

După ce s-au remarcat în primul sezon al show-ului, Andreea, Sissoko şi Dexter, cum a fost poreclit Bogdan Alexandrescu, şi-au continuat visul de a găti şi au făcut din această pasiune un stil de viaţă.

Împreună cu Alexandru Petricean, Bogdan şi-a făcut ucenicia sub aripa lui Florin Dumitrescu, după care cei doi au semnat meniul unui restaurant, Andreea s-a dedicat proiectelor culinare sofisticate şi consultanţei în domeniu, în vreme ce Sissoko şi-a luat cu brio diploma de chef bucătar.


Cei trei au acceptat invitaţia de-a se reîntoarce pe platourile „MasterChef“, astfel că cei rămaşi în cursa pentru marele titlu, din noul sezon, vor avea ocazia să stea de vorbă cu cei care au arătat că sunt demni de şorţul "MasterChef", să îi urmărească în acţiune, să fure secrete, dar şi să reproducă preparatele pe care cei trei le vor prezenta în faţa lor.

Fiecare dintre cei trei invitaţi ai juraţilor va pregăti trei preparate diferite, pe care concurenţii trebuie să le reproducă într-un timp limitat. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro TV vor descoperi marţi, de la 20.30.

Tot în ediţia de astăz, testul sub presiune va aduce noi eliminări. După ce în ediţia de săptămâna trecută, la finalul probei cu preparate din carne de porc, Mihai, Ioana, Nicuşor, Rareş, Nini, Ana şi Maria Pop şi-au auzit numele strigate, acum aceştia se vor pregăti pentru testul sub presiune, care va veni cu surprize nebănuite.

Iar proba în deplasare îi va găsi pe concurenţii "MasterChef" împărţiţi, ca de obicei, în două echipe - roşie şi albastră - şi cu o misiune dificilă: să gătească în aer liber, la munte, pentru vânătorii de munte. Cine va pleca acasă, telespectatorii Pro TV vor afla azi, de la ora 20.30.

Foto: Pro TV

Comentarii

Articole asemănătoare

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

TV

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

Cum era de aşteptat, postul de televiziune care difuzează concursul „Românii au talent“ a luat poziţie faţă de comentariile făcute la adresa juratei şi a emis un comunicat oficial în care îi justifică acesteia acţiunile.

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

TV

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

După ce a devenit celebru cu emisiunea „Cireaşa de pe tort de la Prima TV“, simpaticul bucătar-şef a bătut palma cu postul din Băneasa, pentru proiectul “Junior Chef”. Dar, surpriză, a plecat şi de aici. Iată la ce post îl vom vedea în continuare.

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

TV

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

După plecarea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu la Antena 1 şi zvonul că vor fi înlocuiţi de Cezar Munteanu, Henrik Sebok şi Dragoş Bercea, iată care este noul juriu oficial.

TV

Ce urmează pentru cei trei Masterchefi de la Pro TV?

Toată lumea s-a întrebat dacă chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor rămâne în bucătăriile lor sau dacă-şi vor continua carierele în televiziune. Iată ce vor face după plecarea din Pro TV.

Vezi la ce post a plecat Horia Vârlan

TV

Vezi la ce post a plecat Horia Vârlan

După ani de zile în care a fost vedeta canalului Prima TV, unde a lansat cu succes emisiunea „Cireaşa de pe tort“, bucătarul şef pleacă la un post concurent, cu un nou proiect şi cu un salariu pe măsură.

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

TV

De mâine, „Românii au talent“ revine la TV

Pro TV dă startul unui nou sezon al emisiunii de divertisment vineri, de la ora 20.30, fiind puse în joc marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro.