Vedete

Andreea Perju: "Am dat drumul unui nou proiect, Perju Show" VIDEO

Andreea Perju: "Am dat drumul unui nou proiect, Perju Show" VIDEO

O ştiţi de pe vremea când juca în "Fetele marinarului". Azi e bloggeriţă, patroană de restaurant şi tocmai şi-a lansat vlogul pe YouTube.

Andreea Perju ne-a demonstrat, de-a lungul timpului, cât de versatilă poate fi şi că tratează cu seriozitate fiecare proiect în care se implică. După ce am văzut-o evoluând ca actriţă, dar şi ca dansatoare în unele formate de televiziune, am admirat-o apoi ca blogger, am văzut-o devenind mamă şi, de ceva timp, ca proprietară a unui restaurant cu specific italienesc.

Iată că Andreea Perju nu se opreşte aici şi, observând noul trend al dezvoltării online, a decis să-şi lanseze propriul vlog pe YouTube.

"Am dat drumul unui nou proiect, Perju Show. Este pe YouTube, este live de la 18.00 în fiecare zi, de luni până vineri", ne-a dezvăluit aceasta la gala E! People's Choice Awards de la Bucureşti, desfăşurată la Nuba.

Întrebată de Dana Săvuică când o vom vedea în topul influencerilor din România, Andreea Perju a spus că "Prin prisma meseriei, fiind actriţă, alegându-mi o meserie în care sunt în faţa publicului, automat şi dacă am influenţat două păreri în viaţa asta, înainte să fie fenomenul acesta de influenceri, înseamnă că sunt un soi de influencer, doar că fac chestia asta part time. Îmi place, înţeleg fenomenul, este foarte multă muncă în spate. Săptămâna asta, de când am dat drumul proiectului, m-am coafat şi m-am machiat în fiecare zi şi mi-a fost extrem de greu. Chiar le apreciez pe fetele care fac asta de dimineaţa până seara şi chiar dacă pare uşor şi la îndemână, nu e deloc şi e greu, e multă muncă, e chiar ca o meserie".

Iată ce ne-a mai spus Andreea Perju:

Modifică Setările