Lifestyle

Andreea Popescu, probleme după cezariană: ''E un chin pentru mine''

Andreea Popescu, probleme după cezariană: ''E un chin pentru mine'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A născut prin cezariană o fetiţă de toată frumuseţea, dar  acum probleme de sănătate o copleşesc. Andreea Popescu  se smte atât de rău încât nici nu se mai ridică din pat.

”De cinci zile sunt în agonie după anestezia de cezariană. Din cauză că prima anestezie nu a prins, a trebuit să îmi mai facă una. Cine a mai făcut o astfel de anestezie în coloană ştie că nu are voie să mişte capul deloc, eu a trebuit să mă ridic în fund şi să mă aplec ca să îmi bage iarăşi acum în coloană. De atunci durerile de cap sunt insuportabile, stau numai pe spate, mănânc culcat, şi restul vă daţi seama. Ioachim, săracul, nu mă pot ocupa de el, Anastasia stă numai lângă mine, să mă ridic să o schimb în timpul nopţii este un chin pentru mine”, a scris Andreea Popescu pe pagina personală de Instagram.

”Mă ajută Rareş foarte mult, la fel şi bona, Angie a venit ieri să o spele pe cea mică, să îi facă masaj cu ulei, să îmi aranjeze lucrurile pentru Anastasia. Abia aştept să îmi revin!”, a mai adăugat fosta dansatoare a Deliei.

 

Modifică Setările