News

Andreea Răducan e însărcinată

Andreea Răducan e însărcinată

La o jumătate de an de la căsătoria ei cu Daniel Tandreu, fosta mare gimnastă aşteaptă un copil.

În octombrie anul trecut, îi spunea "Da" în faţa altarului lui Daniel Tandreu, după patru ani de relaţie. Acum, chiar înainte de 1 iunie, ea şi-a anunţat prietenii şi fanii că aşteaptă un copil.

Medaliată cu aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, Andreea Răducan (33) este însărcinată în patru luni şi urmează să nască în luna octombrie - chiar când va sărbători primul său an de căsnicie cu Daniel Tandreu.

Citeşte şi:

Andreea Răducan a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, chiar de ziua ei FOTO

Andreea Răducan, o mireasă specială FOTO & VIDEO

Prietenele ei, gimnastele Cătălina Ponor şi Monica Roşu, s-au bucurat mult de veste şi au postat o fotografie cu un urs uriaş de plus şi cu un mesaj în ton cu evenimentul: "Întotdeauna va exista un copil în fiecare dintre noi".

Sarcina, însă, n-o va împiedica pe fosta campioană olimpică să candideze la preşedinţia Federaţiei Române de Gimnastică, alegerile fiind anunţate pentru toamna acestui an.

Cu ea în echipă, România cucerea la JO 2000 prima medalie de aur pe echipe după o aşteptare de 16 ani. Andreea Răducan mai are în palmares o medalie de argint la Sydney, la sărituri, alte cinci medalii de aur, una de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale.

Modifică Setările