News

Andreea Raicu, dezvăluire emoţionantă: "Chiar dacă nu am un copil, Maria m-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă"

Andreea Raicu, dezvăluire emoţionantă: "Chiar dacă nu am un copil, Maria m-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă"

Andreea Raicu a povestit chiar înainte de Anul Nou despre unul dintre cele mai emoţionante momente. A înţeles ce înseamnă să fii mamă. 

Parca o vad pe micuta Maria care ma astepta in urma cu 15 ani la usa centrului Macrina cu bagajelul facut. Stia ca vin in Ajunul Craciunului sa o iau pentru doua saptamani, cat dura vacanta, zile care aveau sa ne schimbe viata amandurora.

Cu cateva zile inainte de Craciunul din acel an, am mers impreuna cu colegii de la Prima TV sa ducem cateva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grija Parintele Gabriel. A fost minunat. Ne-au cantat, ne-au rasfatat cu bucuria lor atat de autentica. Toti erau foarte fericiti si, incet-incet, ne-am imprietenit. Pentru ca am observat ca una dintre fetite era destul de timida, m-am dus sa vorbesc cu ea.

S-a lipit de mine si nu a vrut sa imi mai dea drumul, asa ca am tinut-o in brate pana in momentul plecarii. Au alergat dupa noi la poarta, nu voiau sa ne mai lase sa plecam. I-am intrebat daca pleaca undeva de Craciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau parinti, urmau sa plece acasa. Fetita timida pe care o tinusem in brate s-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu pleca nicaieri. Cred ca era singura care ramanea la centru.

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro.

Modifică Setările