Lifestyle

Andreea Raicu, experienţa americană FOTO & VIDEO

Andreea Raicu, experienţa americană FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 34 poze

E plecată de două săptămâni în Statele Unite, iar şederea peste Ocean îi prieşte de minune. Uite cum arată programul ei acolo.

14102692_10154394732533433_1886236710527826708_n

Andreea Raicu a plecat din nou în America, unde are prieteni buni şi unde vremea din California e pe aceeaşi lungime de undă cu vibe-ul fericirii pe care o trăieşte de ceva timp. Dacă o întrebi, acest sentiment vine din împăcarea cu sine, din stilul de viaţă sănătos şi din preocuparea pentru dezvoltarea personală.

Şi, ce-i drept, în însorita Californie nu doar vremea ajută la păstrarea acestei bunei dispoziţii. Ci şi atmosfera relaxată, oamenii zâmbitori, societatea complet diferită de a noastră şi... valurile oceanului.

Da, Andreea recunoaşte că ar putea sta ore întregi să privească la nemărginirea albastră.

"Ador oceanul... şterge orice gând care nu îmi dă pace... Îmi aduce linişte şi fericire. Aş putea să stau ore întregi să îl privesc", spune ea într-una dintre postări.

I could stay hours and hours to watch the ocean #lovetheocean #raiculifestyle #california

A video posted by Andreea Raicu (@araicu) on

A fost în Calistoga, Sausalito, Venice, Tennessee Valley Beach, Los Angeles, San Francisco, a fost pe Walk of Fame, a vizitat Muzeul de Artă Contemporană, a luat pulsul străzilor şi restaurantelor, dar şi al vieţii de noapte.

Cool vibe at #gjusta in LA?

A video posted by Andreea Raicu (@araicu) on

Şi, chiar dacă e în vacanţă, n-a renunţat la alergare, yoga, micul dejun sănătos. A scris în jurnal, a citit cărţi de well being, dar şi cele mai noi reviste, a mers la cumpărături şi a intrat în cel mai mare magazin de cosmetice. Într-un cuvânt, a trăit la maximum fiecare clipă.

Iată o galerie foto cu momente rupte din sejurul său în Statele Unite.

Modifică Setările