News

Andreea Raicu, goală complet la 41 de ani! Fotografiile, împărtăşite cu fanii vedetei

Andreea Raicu, goală complet la 41 de ani! Fotografiile, împărtăşite cu fanii vedetei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Raicu şi-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe Instagram şi pe blogul personal, mai multe fotografii în care apare goală complet!

Fotografiile pe care vedeta a ţinut neapărat să le arate fanilor ei fac parte dintr-un shooting realizat pentru revista Unica, Andreea Raicu afirmând pe Instagram că a fost o şedinţă foto în care s-a simţit confortabil şi relaxată.

„Naturaleţea şi încrederea sunt nepreţuite şi o fac pe o femeie mult mai frumoasă decât toate măştile şi ideile preconcepute despre cum ar trebui să fie sau să arate. E printre puţinele şedinţe foto în care nu am mai simţit să fiu altcineva decât sunt, nu am încercat cu tot dinadinsul să arăt sau să transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut să arăt nici că sunt independentă, nici că sunt puternică, nici că nu am nevoie de nimic. Am fost confortabilă cu cine sunt, cu corpul meu, fără ruşinile care mă blocau de fiecare dată. Am fost feminină şi vulnerabilă. Am fost relaxată. Am fost eu. Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta“, a scris Andreea Raicu pe celebra reţea de socializare.

Modifică Setările