Beauty

Andreea Raicu: „Îmi iubesc cearcănele şi pungile de la ochi“

Andreea Raicu: „Îmi iubesc cearcănele şi pungile de la ochi“

A învăţat să-şi accepte defectele, pentru a avea o viaţă mai relaxată şi mai fericită. Andreea Raicu a învăţat să-şi accepte defectele. Invitată în emisiunea soţiei lui Cristian Brancu, „Refresh by Oana Turcu“, Andreea Raicu a vorbit cu lejeritate despre asumarea propriilor defecte şi despre acele lucruri care, altădată, ar fi făcut-o să fie jenată.

„Înainte eram într-o neacceptare totală. Eram nemulţumită de cum arătam, eram nemulţumită, în general, de lucrurile pe care le făceam. Nu erau perfecte! Era acea voce care-mi spunea: «Nu este perfect!». Acum îmi iubesc toate lucrurile. Îmi iubesc cearcănele, de care toată lumea comentează, îmi iubesc pungile la ochi, pentru că aşa m-am născut. În situaţia cearcănelor mele, aveam de ales să îmi fac operaţie sau să le accept. Operaţie îmi era frică să fac şi nu am simţit să fac asta lucrul ăsta şi atunci am acceptat că aşa sunt“. a declarat Andreea Raicu pentru Antena Stars.

„Am 38 de ani şi am riduri. Nu pot să am 38 de ani şi să vreau să arăt ca o femeie care are 20 de ani“, a mai spus ea în emisiunea Oanei Turcu.

Andreea-Raicu-cearcane
Foto: pagina personală, captură

Modifică Setările