News

Andreea Raicu îşi ia adio de la Prima TV

Andreea Raicu îşi ia adio de la Prima TV

După 14 ani de colaborare, vedeta renunţă la statutul de imagine a postului şi vrea să înceapă anul cu un suflu nou. Iată şi motivul plecării ei, menţionat în mesajul postat pe Faceboo scris într-o notă nostalgică.

Andreea Raicu a decis că este momentul să se retragă de la Prima TV şi să încerce altceva, după 14 ani în care a fost, practic, vedeta postului. În mesajul postat pe Facebook, Andreea Raicu dezvăluie şi motivul plecării, acesta constând în faptul că politica actuală de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi planurile ei de viitor.

„Dragii mei, vreau să vă spun că la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final. În cei 14 ani cât am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul în care am crescut cu adevărat în televiziune, în care am intrat în lumea atât de frumoasă a divertismentului“, îşi începe ea mesajul.

„Mai ţineţi minte «Big Brother», «Megastar», «Reuniunea de clasă»? Eu nu numai că ţin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci ţin minte în detaliu cum au ajuns ele să devină realitate de la o simplă idee, îi ţin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, nişte oameni minunaţi, de la care am invatat o mulţime de lucruri, alături de care m-am bucurat, m-am întristat, ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie, ţin minte cu câtă emoţie aşteptam transmisiile live, cât mă impresiona (şi încă o face) gândul că intru în casele a sute de mii de oameni“, spune ea cu un aer nostalgic.

„Le mulţumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat în tot acest timp. În aceşti 14 ani nu am câştigat doar experienţă şi clipe minunate, ci am câştigat şi nişte oameni care mi-au devenit prieteni şi pe care îi voi păstra în viaţa mea pentru totdeauna“.

„În acest moment, însă, politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor aşa că am luat decizia de a pune punct colaborării noastre. Astfel, mă voi implica şi mai mult în dezvoltarea revistei mele on-line www.andreearaicu.ro, dar şi a celorlalte proiecte conexe: conferinţele motivaţionale «Trăieşte frumos!», canalul meu de Youtube şi magazinul on-line, liniile de tricouri, haine şi bijuterii care îmi poartă numele“, îşi anunţă Andreea viitoarele activităţi.

„Aceasta nu este o despărţire de televiziune, pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie! Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevărat, cu siguranţă le voi da curs”, promite ea.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările