News

Andreea Raicu, mărturisire neaşteptată despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei: ” Am pierdut tot ce aveam, plus business, sănătate”

Andreea Raicu, mărturisire neaşteptată despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei: ” Am pierdut tot ce aveam, plus business, sănătate”

Andreea Raicu

La 43 de ani, Andreea Raicu este o răsfăţată a sorţii. Apreciată pentru frumuseţea sa, plină de succes, fără griji financiare, pare definiţia norocului în viaţă. În spatele reflectoarelor, existenţa ei a fost, însă, cu mult mai complicată. Vedeta şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi a făcut câteva mărturisiri neaşteptate despre momentele grele pe care le-a traversat.

Andreea Raicu este în lumina reflectoarelor de peste 20 de ani şi, în tot acest timp, privită din afară, viaţa sa a părut un lung şir de întâmplări norocoase. Nici nu-i de mirare că publicul o vede aşa: are tot ce-şi doreşte, a fost mereu o răsfăţată a sorţii, mereu curtată de bărbaţi celebri şi mereu cu un pas înainte. După ce a renunţat la televiziune, când lumea credea că va intra poate într-un con de umbră, aceasta s-a reinventat, având astăzi o platformă online de succes care-i poartă numele.

Deşi vedeta a mai povestit că lucrurile nu au fost mereu roz în viaţa sa, din contră, a luat pe toată lumea prin surprindere recent cu sinceritatea dezarmantă. Andreea Raicu şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi, întrebată de cineva dacă a avut vreodată un impas, aceasta a dat un răspuns neaşteptat.

Impas e drăguţ spus, o versiune romanţată. Am pierdut tot ce aveam, plus business, sănătate. Cu ajutorul lui Dumnezeu, încredere, oameni minunaţi, un plan şi multă muncă am revenit”, a explicat Andreea, care de-a lungul timpului a vorbit deschis despre problemele prin care a trecut, de la cele de sănătate, până la crizele de identitate. 

Andreea Raicu

În aceeaşi sesiune de discuţie cu fanii, pe Instastory, vedeta a mai abordat deschis un subiect pe care în mod normal îl evită: relaţia cu foşti iubiţi. Întrebată dacă mai poate exista prietenie cu un fost partener, Andreea Raicu a precizat:”Cred că este posibil atunci când te împaci cu ce s-a întâmplat şi îţi doreşti să ai un om cu care ai împărţit o perioadă importantă, care te cunoaşte şi cu care te respecţi şi ai aceleaşi valori. Este nevoie de multă maturitate să înţelegi dacă vrei asta şi dacă îţi face bine şi puteţi crea o relaţie sănătoasă şi onestă. Şi dacă aduci plus valoare vieţii tale.”

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările