Vedete

Andreea Raicu, muza lui Răzvan Ciobanu: "Eram absolut îndrăgostită de creaţiile lui"

Andreea Raicu, muza lui Răzvan Ciobanu: "Eram absolut îndrăgostită de creaţiile lui" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cea care i-a fost nu doar muză, ci şi prietenă şi confidentă refuză să creadă că s-a stins un talent atât de mare.

Andreea Raicu şi Răzvan Ciobanu formau acel cuplu stylish de muză-creator, poate primul din showbiz-ul autohton. Ani buni, Răzvan Ciobanu a creat unele dintre cele mai senzuale outfituri pentru Andreea Raicu, cu care aceasta defila fie pe podiumul de modă, fie pe covorul roşu al celor mai importante evenimente mondene.

"Pe Răzvan l-am cunoscut în urmă cu peste 10 ani şi viaţa ne-a apropiat", mărturiseşte acum Andreea Raicu, într-un articol postat pe site-ul personal. "Eram absolut îndrăgostită de creaţiile lui. De fapt, cine nu era? Crea cele mai sexy haine pe care puteai să ţi le doreşti. La cele mai multe evenimente importante mergem să îmi deseneze câte o rochie care mă făcea să mă simt incredibil de sexy şi feminină. Zile de naştere, nunţi, botezuri şi alte evenimnete erau la început motivele să îl vititez în atelierul lui chic", povesteşte ea pe andreearaicu.ro/blog.

"Mi-aduc aminte că fusesem invitată prima oară la Festivalul de Film de la Cannes la o premieră şi urma să merg pe celebrul covor roşu, unde nu puteai să fii altfel decât WOW, iar Răzvan a făcut asta. Mi-aduc aminte că am coborât în holul hotelului Martinez şi am simţit privirile admirative ale celor din jur, însoţite de întrebări despre creatorul rochiei pe care o purtam, iar eu eram atât de mândră, pentru că cel care o crease era chiar lângă mine", spune Andreea Raicu.

Relaţia creator-muză a trecut dincolo de culisele modei şi s-a transformat într-o frumoasă prietenie.

"Am început să petrecem mult timp împreună, să ieşim, să mergem în vacanţe cu ceilalţi buni prieteni ai mei, să ne povestim vieţile, să fim alături în momentele mai grele şi să ne plângem sau să râdem de ce ni se întâmplă." Cu toate acestea, "în ultimii ani, vieţile noastre s-au schimbat mult, la fel şi noi. Ne-am transformat fiecare în felul lui şi asta a făcut ca drumurile nostre să nu se mai intersecteze. Ceea ce ne apropia atunci s-a schimbat. Răzvan a devenit o persoană destul de controversată, ceea ce a atras şi multe discuţii în jurul lui. (...) Însă Răzvan nu a fost doar aşa şi acesta este motivul pentru care am simţit să scriu aceste câteva rânduri. Aceasta era doar o parte din el şi viaţa lui, care nu anulează alte părţi minunate pe care le-a avut şi pe care cei care au avut ocazia să fie alături de el le-au văzut.."

"Îmi doresc să nu rămână în mintea oamenilor doar ca un om dezechilibrat şi controversat, în căutare de senzaţional. Vreau să rămână şi acea parte mai puţin vizibilă în ultimii ani a omului extrem de talentat, creativ, super amuzant, empatic, grijului şi care ştia să fie un prieten. Răzvan, am să pastrez mereu bucuria momentelor frumoase petrecute împreună şi amintirea felului în care mă simţeam ori de câte ori purtam rochiile tale incredibil de sexy! Sper ca acum să îţi găseşti liniştea şi pacea pe care le-ai căutat mereu", şi-a încheiat Andreea Raicu articolul remember dedicat memoriei sale pe andreearaicu.ro/blog.

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier violent care s-a petrecut în diâmineaţa celei de-a doua zi de Paşte, în Săcele, judeţul Constanţa.

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat mâine, la Cimitirul Progresul din Bucureşti.

Modifică Setările