Lifestyle

Andreea Raicu, super vacanţă în Mexic FOTO&VIDEO

Andreea Raicu, super vacanţă în Mexic FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Frumoasa brunetă a avut parte de-un concediu mirific pe o mică insulă din largul coastelor Mexicului.

Andreea Raicu a ales drept destinaţie pentru vacanţa sa de vară însoritele plaje mexicane. Aşa se face că, timp de 10 zile, vedeta s-a bronzat jumătate din timp în Los Cabos, iar restul pe mica insulă Holbox, un loc mai puţin vizitat de turişti, dar cu peisaje la fel de frumoase.

"După foarte multe ore de călătorit cu avionul, cu ferry-ul şi cu autobuzul, am ajuns în Holbox, o insulă foarte mică foarte frumoasă de care nu ştie foarte multă lume, nici măcar mexicanii", a dezvăluit Andreea Raicu într-un filmuleţ postat pe vlog.

"E o insulă la care se ajunge greu, e destul de departe şi într-un loc în care totul arată foarte natural", ne mai spune Andreea Raicu, arătându-ne plajele cu nisip alb şi apele de azur, palmierii, paturile cu baldachin de la mal ori resortul cu bungalow-uri şi piscină.

Pe lângă orele petrecute la plajă, mesele cu fructe şi peşte proaspăt şi plimbările pe malul mării, Andreea Raicu s-a bucurat şi de câteva experienţe aparte: înotul cu whale sharks, hrănirea pelicanilor în larg, întâlnirea cu ratonii şi cu superbele păsări flamingo şi plimbările cu bicicleta - cel mai la îndemână vehicul de deplasare pe insulă.

De neuitat au fost şi apusurile romantice şi, dacă ne uităm bine, Andreea Raicu chiar s-a bucurat de o asemenea privelişte având alături o persoană specială - ori e vorba doar despre un cuplu care a făcut-o să viseze la o nouă iubire?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Iată cum a arătat vacanţa Andreei Raicu în Mexic:

Comentarii

Modifică Setările