News

Andreea Raicu, topless pe internet! Cum a pozat vedeta la 41 de ani?

Andreea Raicu, topless pe internet! Cum a pozat vedeta la 41 de ani?

Deşi a împlinit 41 de ani în urmă cu o lună, Andreea Raicu pare lipsită de inhibiţii. Vedeta a postat pe blogul personal un text despre frica de a fi dezbrăcat, iar imaginea care însoţeşte postarea este una în care ea apare topless.

Andreea Raicu a scris despre vulnerabilitate, afirmând că a trecut, de-a lungul vieţii, prin momente în care ar fi dat orice ca să dispară din faţa interlocutorilor, cu toate că se consideră o femeie puternică.

„Toată viaţa am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să nu mă simt vulnerabilă, să mă simt protejată, să ştiu că nu mă poate ataca nimeni. Mi-era atât de frică să las garda jos, să nu fiu rănită, încât aş fi făcut orice ca să mă simt în siguranţă. În India, în cadrul unui exerciţiu, am fost întrebată cum mă simt atunci când sunt vulnerabilă şi ce mă face să simt această stare. Foarte mândră de mine, am răspuns că eu fac tot posibilul să nu fiu vulnerabilă. Facilitatoarea a zâmbit şi m-a rugat să vin în faţa grupului format din aproximativ 25 de participanţi. A continuat să-mi pună întrebări care, uşor, uşor, m-au făcut să mă simt vulnerabilă în faţa lor. Aş fi făcut orice să fug, să mă ascund, să nu mă vadă nimeni. Să nu observe lucrurile care mă făceau să mă simt atât de descoperită. Mă simţeam dezbrăcată în faţa tuturor celor care puteau să-mi vadă şi simtă starea de frică, stare care îmi provoca atât de multă ruşine. Mi se părea cumplit că cineva vede ce se întâmplă cu mine dincolo de masca de femeie puternică şi fără probleme pe care eram atât de obişnuită să o port“, a scris Andreea Raicu.

Modifică Setările