Lifestyle

Andreea Raicu, zen şi déjà-vu în India

Andreea Raicu, zen şi déjà-vu în India

După trei ani, s-a reîntors în locul care a ajutat-o să se redescopere, să afle cine e „omul din spatele măştilor“.

Clipboard01

Andreea Raicu, care de ceva vreme e pasionată de dezvoltarea personală, povesteşte cum a revenit în locurile de unde a deprins o nouă energie, o nouă preocupare pentru sine şi o altfel de viziune asupra lumii.

„M-am întors după trei ani în locul în care viaţa mea s-a schimbat. Total. Locul care a devenit un moment de răscruce, care mi-a separat viaţa între «înainte» şi «după» India“, scrie Andreea Raicu pe blogul personal.

„Am revenit în locul în care am revărsat toate sentimentele de tristeţe, furie, frustrare pe care le-am ţinut reprimate în mine mai mult de 30 de ani. Aici am dat voie demonilor mei să iasă la suprafaţă“, mărturiseşte ea.

„În prima lună pe care am petrecut-o în India am făcut cunoştinţă cu mine, cu cine sunt eu cu adevărat, am regăsit omul din spatele măştilor şi armurilor construite de-a lungul timpului. E locul în care am plâns, am urlat să descătuşez furia care domnea în mine, am râs la bucuria întâlnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat în izolare, am făcut lucruri la care nici nu mă gândeam. Reîntoarcerea aici după trei ani mi-a umplut corpul şi sufletul de bucurie“, spune cea care şi-a dorit să continue procesul iniţiatic început cu cursul Primal Rebirth în ashram.

Andreea Raicu India

„Mă simţeam plină de iubire, linişte, bucurie, sentimente pe care, din cauza agitaţiei şi ritmului nebunesc în care trăim, nu reuşim să le găsim mereu. Aici le-am regăsit şi voi avea grijă să nu le mai rătăcesc. Eram fericită că am ajuns acasă. Urmează o perioadă de linişte. Regulile sunt foarte stricte aici şi tocmai din cauza asta nici nu am pus poze. Cea din deschidere e din prima călătorie“, explică ea. „Voi reveni cu mai multe detalii la finalul cursurilor“, ne promite Andreea Raicu pe blogul ei.

12647329_10153833106398433_7863541125126910968_n

Modifică Setările