News

Andreeea Marin a răspuns celor mai incomode întrebări, la „Teo Show“

Andreeea Marin a răspuns celor mai incomode întrebări, la „Teo Show“

Prezentă în platoul Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, vedeta de televiziune a fost supusă unui chestionar fulger.

Andreea Marin e foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, dar a acceptat provocarea lui Teo Trandafir de-a răspunde unor întrebări incomode. Iată şi rezultatul chestionarului fulger.

„Când te-ai sărutat prima dată, la ce vârstă şi cum a fost?
Eram deja mare. Un sărut adevărat... prin primul an de facultate.

Între o cină romantică cu George Clooney şi o noapte pasională cu el, ce-ai alege?
O noapte pasională cu soţul meu. Sincer, nu-l dau pe zece George Clooney. (râde)

Care este cea mai mare diferenţă de vârstă acceptată de tine când vine vorba de o relaţie?
Înainte să fiu căsătorită cu un bărbat mai tânăr cu ceva mai mult de un deceniu decat mine, poate că aş fi avut idei preconcepute. Astăzi nu le mai am. Nu cred că există reguli, cred că există chimie. Atâta tot. Poate fi oricât, atâta timp cât oamenii se înţeeg, sunt atraşi unul de celălalt, fac o echipă împreună şi se iubesc, pur şi simplu.

Dacă ai putea şterge ceva de pe Internet, o informaţie despre tine, pe care ai alege-o?
Minciunile. Aş lua o radieră virtuală şi aş şterge atâtea minciuni ce s-au spus despre noi şi care ne-au făcut viaţa amară. Chiar de curând, în cazul furtului – care e un furt şi atâta tot – am văzut tot felul de fabulaţii, tot felul de scenarii, că au intrat în casă, au aşezat nu ştiu ce dispozitive în casa noastră… Soţul meu a făcut, la un moment dat, o glumă şi a fost interpretată în mod eronat. Toate lucrurile astea amplifică povestea şi o fac demnă de prima pagină. E atât de amar faptul că trebuie să se întâmple astfel de lucruri, pentru ca prima pagină să ţină timp de o săptămână.

Care ar fi rivala ta nr. 1 din showbiz?
În primul rând, nu prea mai sunt parte din acest showbiz, de ani buni. În al doilea rând, mi-am creat propriul drum şi nu cred că am avut o rivală sau un rival în acest sens.

De ce s-a creat tot timpul discuţia că ar fi o rivalitate între tine şi Mihaela Rădulescu?
Pentru că cineva şi-a dorit asta, în mod special.

Niciodată n-aţi avut niciun conflict?
Ba da, la un moment dat s-a iscat un conflict pentru că minciuna crează conflict şi am vorbit la momentul potrivit despre asta.

Ai furat vreodată ceva?
Da. Îi povestesc mereu fetiţei mele această istorioară cu mine sărind gardul, Doamne fereşte, la vecina Ioana şi copiindu-l pe Nică din Humuleşti, din «Amintiri din copilărie“. Am vrut eu să fur cireaşa din copacul femeii şi aşa am şi făcut. N-o să mi-o iert. (râde)

Care e cea mai curajoasă experienţă pe care ai avut-o vreodată?
Nu sunt genul de om care să meargă la extreme, dar, la un moment dat, am urcat pe «acoperişul» Africii, pe cel mai înalt vârf din Africa, Uhuru Peak, şi dacă aş fi ştiut la ce mă înham la momentul acela nu cred că aş fi făcut-o. (râde) Am realizat abia la coborâre în ce m-am băgat. N-a fost uşor, dar a fost o experienţă pentru o viaţă. Fiecare trebuie să-şi aleagă, până la urmă, un munte, virtual sau real, şi să-l urce“.

Andreea-Marin-Teo-Show1

Modifică Setările