News

Andrei Aradits, mărturisire neaşteptată despre o destinaţie preferată de români: ”Acolo aş vrea să mor şi acolo mă simt ca acasă!”

Andrei Aradits, mărturisire neaşteptată despre o destinaţie preferată de români: ”Acolo aş vrea să mor şi acolo mă simt ca acasă!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andrei Aradits a fost de curând în Grecia, o destinaţie preferată de mulţi români. PRO TV a anunţat că sezonul 4 al serialului Vlad care se va afla din toamnă în grilă este şi ultimul. Iar interpretul lui Ştefan din serialul „Vlad” a mers în concediu, înainte de începerea filmărilor, pentru a se relaxa şi pregăti sufleteşte pentru un nou sezon de muncă pe platourile de filmare.

În pozele postate de actor, se vede că savurează Grecia. Iată de ce are o sensibilitate aparte pentru această ţară. Este declaraţia pe care a făcut-o în exclusivitate pentru EVZ la Gala Premiilor Gopo: „Am fost de pe 1 până pe 15 iunie pentru că am aflat că filmăm sezonul 4, dar mă mai duc. Mă simt ca acasă în Grecia. Adică acolo aş vrea să mor. Pe bune. Dacă ar fi undeva să-mi imaginez, undeva în Grecia ar vrea să fie. Am senzaţia că înţelepciunea acolo s-a născut. Te uiţi în marea aia turqoise, mănânci peşte, caracatiţă. Cred că asta mânca şi Pitagora, Aristotel”, a declarat Aradits pentru EVZ.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările