News

Andrei Gheorghe a plecat de la Pro FM

Andrei Gheorghe a plecat de la Pro FM

Pentru a doua oară, vedeta de radio părăseşte postul cu care s-a identificat vreme îndelungată. Iată care sunt motivele.

Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a surprins ieri pe toată lumea, după ce a postat sec pe pagina lui de socializare: "Pentru colegii de la Pro FM. Ca să nu mai aflaţi noutăţile din pagina de media. De mîine, nu voi mai continua matinalul. Vă mulţumesc pentru doi ani excelenţi. Vă urez baftă şi să vă bucuraţi în continuare de radio. :)"

După alte două ore, omul de radio li se adresa şi fanilor săi, tot via Facebook: "Pentru ascultătorii matinalului Pro FM: mulţumesc, vă pupă tata!".

11745723_742547372538406_8267884949518576857_n
"Acasă", la Pro FM.

Explicaţia avea să vină, însă, tot pe paginademedia.ro, pentru care Andrei Gheorghe a răspuns câtorva întrebări.

“Sigur că aş fi vrut să merg mai departe cu emisiunea, cu radioul. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe pentru Paginademedia.ro, în contextul în care conducerea nu i-a prelungit contractul pentru sezonul următor, iar emisiunea pe care o realiza cu Greeg Şerban va fi continuată de acesta şi de Marius Onuc, aşa cum funcţiona până la revenirea lui Gheorghe acum doi ani la Pro FM.

11225733_764369557022854_8374290647350023744_n
Greeg Şerban şi Andrei Gheorghe.

"Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară. Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puţin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern. S-a discutat scriptul emisiunii într-o şedinţă. Ce anume am spus într-o ediţie, cuvânt cu cuvânt. (...) Era ceva inocuu, o prostie, nu mai ţin minte", i-a povestit el lui Petrişor Obae.

"Cred că mă retrag din media. Sunt om de radio şi am făcut cu mare drag tot ce am făcut până acum. Sunt pe Facebook, nu dispar de tot din lume. E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta. (...) Probabil au şi ei dreptate. There is no country for old men", a încheiat Andrei Gheorghe.

Modifică Setările