TV

Andrei Gheorghe se apucă de poker

Andrei Gheorghe se apucă de poker

Vedeta va modera reality show-ul „Clubul de poker” la Prima TV, care va fi difuzat începând cu data de 24 octombrie, de la orele 22.00.

Andrei Gheorghe va fi gazda unei emisiuni TV care va testa puterea de concentrare şi rezistanţa la stres a unor vedete autohtone. Bogdan Naumovici, Alin Caraman, Andra Olaru, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleonţ, Gina Pistol, Gabriel Cotabiţă şi Ionuţ Iftimoaie vor acumula cunoştinte despre jocul de poker şi vor descoperi lucruri inedite despre ei înşişi, fiind supuşi unor probe non-conformiste.

„Jucătorii mei sunt foarte interesanţi. Fiecare a venit la masă pentru frumuseţea jocului de poker. Claudiu Bleonţ încearcă să-l sperie pe Cotabiţă, dar între timp Cotabiţă încearcă să-l mintă pe Bleonţ. Actorul are foarte multe avantaje datorită meseriei pe care o practică, dar nici Cotabiţă nu este un începător, e pe scenă de foarte mult timp şi ştie să disimuleze, să facă feţe şi să îţi creeze impresia că are sau că nu are. Din genul ăsta de analiză şi cu cărţile în mână, poţi ajunge la concluzii extrem de interesante”, a declarat Andrei Gheorghe.

foto: Prima TV

Modifică Setările