News

Andrei Năstase s-a căsătorit FOTO

Andrei Năstase s-a căsătorit FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ieri, fiul cel mare al lui Adrian Năstase şi aleasa lui au făcut pasul cel mare.

Andrei Nastase Bianca Ciuvat nunta

În sfârşit, Bianca Ciuvăţ şi Andrei Năstase sunt soţ şi soţie. După o relaţie de şapte ani şi vestea că vor deveni părinţi, cei doi au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă, dar şi la biserică. Lucru confirmat de mirele însuşi pe pagina sa de socializare.

"Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii nostri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbatorim cu fast botezul celui mic!", a scris pe Facebook fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase.

Citeşte şi:

Andrei Năstase renunţă la burlăcie

E confirmat! Adrian Năstase va fi bunic! FOTO

Aşa cum era de aşteptat, mireasa a fost de-o eleganţă desăvârşită, având un palton crem cu guler de blană şi cu flori naturale atât în buchet, cât şi în păr de un burgudy stilat, dat de orhidee, trandafiri şi frezii.

Dintr-o fotografie postată de Adrian Năstase pe blogul său vedem şi cât de frumoasă a fost rochia miresei.

Andrei Nastase Bianca Dana Adrian Nastase nunta

Tododată, fostul premier a scris un mesaj cu ocazia acestui eveniment frumos din viaţa familiei sale:

"Andrei şi Bianca au hotărât să se căsătorească şi să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civila şi la biserică, doar cu părinţii şi cu naşii, în aşteptarea momentului când, la varî, vor invita toate rudele şi toţi prietenii să le împărtăşeasca această bucurie, la botezul fiului lor.

PS Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocoşului de foc, şi a început un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate şi bunăstare!".

Naşi le-au fost bunii lor prieteni, Horia şi Macrina Constantinescu.

De la starea civilă înapoi în atelierul de creaţie

La scurt timp după căsătoria cu Andrei Năstase, Bianca Ciuvăţ s-a întors în atelierul de creaţie. Tânăra designer, care va deveni mămică în primăvară, se pregăteşte să lanseze o nouă colecţie de ghiozdane Wisdom by Blanche.

“Mă simt foarte inspirată. Trăiesc cele mai fericite momente ale vieţii mele şi mă simt împlinită. M-am întors în atelier unde lucrez la o nouă colecţie Wisdom. El se diferenţiază de ghiozdanul clasic în primul rând prin designul inedit cu benzi suprapuse, pielea şi accesoriile de calitate atent selecţionate, atât în varianta de piele lăcuită, cât şi cea cu animal print şi, cel mai important, realizarea ghiozdanelor manual, cu atenţie deosebită la detalii.”

Creaţiile Biancăi sunt pline de culoare şi reuşesc să scoată din anonimat orice ţinută. “Ghiozdanul nu trebuie neapărat asortat, el poate fi elementul care dă strălucire oricărei ţinute, fie ea de zi sau de seară, deoarece gama largă de culori şi disponibilitatea modelului, atât pe dimensiunea clasică, cât şi pe cea mini, îţi permite să accesorizezi orice piese vestimentare”, spune Bianca Ciuvăţ.

De altfel, alături de soţul ei, Andrei, Bianca a fost într-o binemeritată vacanţă de iarnă, în Asia. Din bagaj nu au lipsit, evident, ghiozdanele creaţie proprie. “Nu plec nicăieri fără el, iar în bagaj am avut nu unul, ci două ghiozdane Wisdom pregătite pentru fiecare ţinută, inclusiv pentru plajă.”

Extrem de util, încăpător şi uşor de purtat, ghiozdanul poate scoate din anonimat orice ţinută.

Wisdom by Blanche

Modifică Setările